Nintendo Switch için yeni aksesuarlar tanıtıldı

Nintendo, Switch konsolu için yeni aksesuarlarını tanıttı!

Switch için yeni aksesuarlar!

Bugünün canlı yayınlanan Nintendo Direct etkinliğinde Nintendo, ARMS ve Splatoon 2 ön izlemelerinden vaz geçerek bu yaz sunulacak yeni Nintendo Switch aksesuarlarını tanıttı.

Nintendo'nun tanıttığı en dikkat çekici ürünler yeni parlak renkli Joy-Con kontrol kolları olabilir. Mavi, kırmızı ve gri renklerin arasına yeni Neon Yellow (Neon Sarı) Joy-Con'lar katılıyor ve 16 Haziran tarihinde eşleşen kordonları ile beraber sunulacaklar.

Neon Yellow Joy-Con'un satış fiyatı her çift için 79.99$ ve kordon için 7.99$ fiyatına sahip olacak.

Nintendo Switch için yeni aksesuarlar tanıtıldı

Diğer Switch ürünü ise biraz daha farklı. Mario'nin yaratıcıları Joy-Con kontrol kollarını daha uzun süre çalıştırmak için AA pil ile güçlenen bir eklentinin duyurusunu yaptılar. Her ne kadar fazladan güç iyi bir şey olsa da, bu eklenti biraz garip gözükebilir çünkü Joy-Con'lar Switch'e hareketli modda iken bağlı olduklarında zaten şarj olmaktalar ve Switch'in standart bir konsol gibi kullanıldığı diğer zamanlarda genellikle Joy-Con Grip aksesuarına bağlı oluyorlar. Belki de bu aksesuarın ARMS kullanılırken daha iyi bir tutuş sunmak için sunulduğu söylenilebilir ve bu ürün de 16 Haziran tarihinde yaklaşık 30$ fiyatı ile satışa sunulacak.

Son olarak ise Nintendo Switch için tekil bir yuva tanıtılmış durumda. Her ne kadar bu yuvaların bozuldukları ve yenilenmeleri gerektiği söyleniyor olsa da, bu tekil ürün sadece bir şeyler yanlış giderse diye yedek olarak sunulan bir ürün değil.

Birden fazla TV setine sahip olan Switch sahipleri için fazladan bir yuva, Zelda seansınızı başka bir odaya taşıma derdinden kurtarabilecek bir seçenek. Böylelikle tek yapmanız gereken Switch'i ilk yuvasından alıp diğer TV'ye bağlı olan yuvasına yerleştirmek oluyor ve rahatlıkla oyununuza devam edebiliyorsunuz.

Ancak bu rahatlık da kendisine ait bir bedel ile sunuluyor. Bu fazladan yuvanın bedeli 19 Mayıs tarihinde satışa sunulduğunda 89.99$ olacak.

Okuyucu Yorumları