Nintendo Switch'in Uygulama Bilmecesi Çözüldü!

Nintendo'nun önemli ismi, yeni konsol Switch için herkesin beklediğ açıklamayı yaptı!

Uygulama bilmecesi çözüldü!

Nintendo Switch sahipleri şu anda Zelda: Breath of the Wild'ın tadını çıkarırken, hem konsola hem de oyuna oldukça pozitif yorumlar ve incelemeler bırakıyorlar. Ancak Switch, maalesef çok çeşitli mağaza seçenekleriyle piyasaya sürülmedi. Kullanıcıların bu eksikliği işaret etmesi ardından Nintendo yaptığı açıklamada çözüm için planlamaya başladıklarını bildirdi.

Washington Post ile yapıtığı bir röportajda, Nintendo Amerika'nın yöneticisi Reggie Fils-Aime, Switch'i erken satın alan kullanıcıların karşılaştığı sorunlara değindi. Çıkış anında güzel oyun kıtlığı olmasına rağmen Switch'in Nintendo'nun en hızlı satan konsolu olduğunu açıkladı. İlerleyen aylarda büyük markaların harika oyunlarının Switch'e katılacağını söyleyen Fils-Aime, oyuncuların çıkış anındaki oyun kıtlığından dolayı konsoldan uzaklaşmamaları gerektiğini söyledi.

Netflix ve Hulu gibi yayın uygulamalarının Switch'e gelmesi konusunda ise, Nintendo daha önce bu uygulamaların gelecek bir tarihte konsolda yer alacağını açıklamıştı. Şimdi ise, Fils-Aime bu açıklamayı tekrar, ancak uzunca bir süre daha beklememiz gerektiğini anlatan şekilde vurguladı: "Netfix, Hulu ve Amazon gibi bir çok farklı şirketle iletişim içerisindeyiz. Bu uygulamalar zaman içinde gelecekler. Ancak bizim görüşümüz şu ki, bu uygulamalar bizi diğer konsollardan ayrıştıran bir öğe olmayacak. Bizi gerçekten ayrıştıran özelliğimiz Switch'in hangi oyunları nasıl çalıştırdığı olacak. Ve ileride de bu hedefimizden şaşmayacağız"

Nintendo'nun Switch için olan duruşu bu açıklamayla tam olarak belli oldu. Üçüncü parti uygulamaları da destekleyecek olan konsol, oyunlara ve bu oyunların eşsizliğine önem verecek.

Okuyucu Yorumları