Nintendo Wii Çok Zararlı

Nintendo'nun yeni konsolu Wii, kullancılarına büyük zararlar veriyor.

Wii Çok Zararlı

Nintendo'nun yepyeni oyun konsolu Nintendo Wii'nin, oyunlar açısından bir devrim niteliği taşıyan kontrol sistemi, kullanıcılara zarar vermeye başladı bile. Wii ile birlikte gelen WiiMote'un bilekliğinin işe yaramadığını konuşan Wii kulancıları, daha sıkı önlemler almak zorunda kalıyorlar.

Konu ile ilgili Nintendo'nun herhangi bir savunması olmaz iken, bu sorunların kullanıcların hatalarından kaynaklandığı için garantiler de geçerli sayılmıyor. Böylece, terli eller ile güvenli ve boş bir alanda Nintendo Wii oynamaya karar verirseniz sonuçlarına katlanmayı düşünmelisiniz.

Elden fırlayan WiiMote'lar (Nintendo Wii'nin kumanda şeklindeki kablosuz kontrollörü) özellikle TV ve Wii oynarken, görüş alanızda olan birçok eşyaya zarar verme riski taşıyor. Şu ana kadarki hasar bilançosu ise, www.wiihaveaproblem.com web sitesinden yayımlanıyor. Durum şu anda aşağıdaki gibi, fakat kayıplar artmaya devam edecek gibi gözüküyor.

İşte kayıplar;
- 8 TV
- 1 TV masası
- 2 Nintendo Wii
- 2 Dizüstü bilgisayar
- 1 Cep bilgisayarı
- 1 Pencere
- 1 Duvar
- 1 WiiMote
- 1 Süs eşyası
- 1 Tavan pervanesi
- 1 Müzik sistemi

8 Aralık 2006'da, Avrupa'da ve 799 YTL'lik etiketi ile ülkemizde piyasaya sürülecek Nintendo Wii konsolunu almayı düşünüyorsanız, ufak tefek önlemler ile, paranızın boşa gitmesini ve olası bir zararı önlemenin yollarını bulmalısınız.

Okuyucu Yorumları