Nintendo'dan Oyunculara Gizli Mesaj!

Nintendo'nun yeni konsolunda oyunculara bıraktığı gizli mesaj, çok geçmeden keşfedildi!

Nintendo'dan oyunculara gizli mesaj!

Nintendo, sonunda çok beklenen yeni konsolu Switch'i piyasaya sürdü ve hemen akabinde Nintendo fanları adeta reyonları yağmaladı. Şu an 299 Dolar fiyatla satışta bulunan Nintendo Switch, ülkemize gelecek mi bilinmez, fakat internet üzerinden satın almakta özgürsünüz elbette. Eğer olur da Switch satın almaya karar verirseniz, Nintendo'nun oyunculara gizli ilettiği mesajı görmeniz mümkün. Peki, nedir bu mesaj ve Nintendo bunu nereye yazmış?

Nintendo, Switch Pro Controller üzerine oyunculara özel bir mesaj bırakmış. "Thx2 allgamefans!", yani "Tüm oyun severlere teşekkürler" yazılı olan mesaj, oyun kontrolörünün sağ çubuğu üzerine yerleştirilmiş. Hayır, "üzerine" derken, altındaki mekanizmanın üzerine olduğunu kastediyoruz. Bu mesajı direkt olarak göremiyorsunuz. Onu görebilmek için sağ analog çubuğu aşağı doğru kaydırmanız ve aralıktan içeriye ışık tutmanız gerekiyor. Çubuğu hareket ettirdiğinizde mesajın tamamını okuyabiliyorsunuz.

Evet, belki mesaj çok da mühim değil, ancak yine de Nintendo'nun oyunculara böyle ince bir not bırakmış olması bizce sevindirici.

Okuyucu Yorumları