Nintendo'nun büyük sürprizine hazırlanın!

Oyun dünyasının dev şirketi, oyunların yanında, çok sürpriz bir alana geri dönüyor!

Büyük sürprize hazırlanın!

Nintendo oyun alanının dışına genişleyerek yeni para kazanma yolları aramaya devam ediyor. Bu yüzden de firmanın film alanına geri dönmesi muhtemel olarak gözüküyor. Nintendo sözcüsü Maokoto Wakae'nin söylediğine göre henüz detaylar belirlenmiş değil ancak sonuç, ortaya büyük bir filmin çıkması olabilir.

Firma, popüler karakterlerinin ve markalarının bir filmde gözükmesi ihtimaline 2015 yılı ortalarında, finansal raporda gizli olarak, bolca referans yapmıştı. Ancak bu raporda gözüken "görsel içerik üretimi" Nintendo'nun yakın zamandaki Star Fox animasyonu ile ilgili de olabilir.

AP'nin söylediğine göre film üretimi, Nintendo'nun gelecekteki yatırımlarından biri olacak. Japonya'dan Asahi Shimbun, projelerin arasında 3D animasyonların bulunabileceğini söylemekte. Oyun üreticisinin şu anda film firmaları ile olasılıklar hakkında görüştüğü konuşuluyor.

Nintendo'nun karakterleri, daha önce de filmlerde boy göstermiş ve bu filmler, hatırı sayılır başarıya imza atmayı başarmıştı. Bakalım şirketin film alanına dönüşü, beklenen başarıyı tekrar yakalayabilecek mi?

Okuyucu Yorumları