Nokia 5230 ile rengarenk bir müzik dünyası!

Nokia, yeni gözde telefonu 5230'u kullanıcılarına tanıttı. İşte Nokia'nın yeni cebi...

Rengarenk bir müzik dünyası

Nokia dokunmatik ekranlı cihaz portföyünün son üyesi Nokia 5230 aktif bir yaşam sahibi ve mobil cihazlarını yaşamlarını online paylaşmanın dışında müzik, fotoğraf ve video için temel cihaz olarak kullanan kişiler için tasarlandı. Nokia 5230 ile tüketiciler ister Ovi Mağazasından uygulama, oyun, video ya da diğer hizmetleri, ister kullanılabilen ülkelerde Nokia Music Store'dan şarkı gibi yeni içerikleri doğrudan mobil cihazlarına alabiliyorlar. Nokia 5230 200'den fazla şehir için önemli yerlerin 3 boyutlu görüntüleri, kuşbakışı görüntüler ve yaya ve sürücü navigasyonu için karasal harita görünümleri içeren Ovi Maps'ın en son sürümünün yanı sıra A-GPS özelliğini de içeriyor.

Nokia Başkan Yardımcısı Jo Harlow "149 Avro gibi rekabetçi bir fiyata sahip Nokia 5230'un müzikle yıldızlaşan, Facebook'tan MySpace'e kadar sosyal ağlara karışabilen, olduğu yerde ve zamanda yönlendirme sağlayan ve harika renklere sahip bir cihaz isteyen müşteriler için öne çıkan bir cihaz olduğuna inanıyoruz," diyor.

Nokia 5230 ile Ovi Mağazası ziyareti ise ayrı bir keyif. Ovi Mağazasına telefonun ana ekranından rahatlıkla erişilebiliyor ve müşteriler telefonlarını daha eğlenceli hale getirmek için popüler uygulamalar ve oyunları kolaylıkla indirip, telefonlarını kişiselleştirebiliyorlar. Yeni uygulamaların, oyunların, videoların ve çok daha fazlasının sürekli olarak eklendiği Ovi Mağazası 75'ten fazla Nokia cihazına keyif katıyor ve 180'den fazla ülkede kullanıcılar tarafından etkin bir şekilde kullanılıyor.

2010'un ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak

2010'un ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak

Nokia 5230 33 saatlik çalma süresiyle kullanımı kolay bir müzik çalar özelliğini taşıyor. Bazı ülkelerde Nokia 5230 zevkine doyulmaz müzikler sunan Comes with Music servisiyle birlikte sunulacak. Comes with Music servisi içeren Nokia 5230'un tavsiye edilen satış fiyatının 259 Avro olması bekleniyor. Mükemmel bir müzik deneyimi için 3,5 mm konektörlü herhangi bir kulaklık kullanılabiliyor. Ayrıca Nokia 5230'da müzik, fotoğraflar, YouTube ya da Ovi Share gibi en sık kullanılan ortamlara ve uygulamalara hızlı erişim sağlayan bir Media (Ortam) çubuğu bulunuyor.

Yenilikçi Contacts (Kişiler) çubuğu 20'ye kadar yakın arkadaş için küçük resimler barındırarak arkadaşlara ve e-posta, telefon görüşmesi, fotoğraf ya da diğer sosyal medya güncellemeleri dahil bütün iletişim geçmişine kolay erişim sağlıyor.

Nokia 5230'un Türkiye'de 2010'un ilk çeyreğinde pazara çıkması bekleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları