Nokia 5800 XpressMusic yakında Türkiye'de

Nokia'nın dokunmatik bombası 5800 XpressMusic, Türkiye'ye sürpriz hediyelerle geliyor.

5800 için geri sayım!

Nokia'nın dokunmatik ekranlı ilk müzik telefonu, çok yakında Türkiye pazarında da satılmaya başlanacak. Nokia 5800 XpressMusic'i almak isteyenler, "www.nokia.com.tr" adresine kayıt yaptırarak, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Yapmanız gereken tek şey, www.nokia.com.tr adresini ziyaret ederek, hem cihaz hakkında güncel bilgilere ulaşmak, hem de cihazın fiyatını ve satılacağı mağazaları öğrenmek için sitedeki formu doldurmak.

Yurtdışında kısa süre önce satışa sunulan ve büyük beğeni toplayan Nokia 5800 XpressMusic, yüksek bellek kapasitesi, güçlü hoparlörleri ve kolay senkronizasyon yeteneğini dokunmatik teknolojisiyle birleştirerek kullanıcılara diledikleri müziği diledikleri şekilde dinleme olanağı tanıyor. Cihaz, tek bir dokunuşla Share on Ovi, Flickr ya da Facebook gibi online topluluklar üzerinden fotoğraf ve video paylaşma imkanı vermekle kalmıyor; Flash desteğiyle, kullanıcılara, internet üzerinde diledikleri tüm sitelerde "sörf" yapma becerisi de kazandırıyor.

Nokia 5800 XpressMusic, farklı kullanım şekillerine hitap etmek üzere, alfanümerik tuş takımı, sanal bilgisayar tarzında QWERTY klavye, elektronik kalem ve pena ile birlikte sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları