Nokia 808 PureView Avea'da

Nokia'nın 41 MP'lik cebi 808 PureView, Avea'da satışa sunuluyor. İşte telefonun özellikleri...

Nokia 808 PureView Avea'da

Avea; 17 Temmuz tarihinde hayata geçirdiği yeni kampanyası ile, yüksek görüntüleme teknolojisine sahip Nokia 808 PureView'u 76 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

41 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla Mobil Dünya Kongresi'ne damgasını vuran ve beklenen Nokia 808 PureView, Türkiye'de 2 farklı teklif ve 4 farklı seçenekle 24 aylık taahhütlerle Avea İletişim Merkezleri'nde satışa sunulacak. Avealılar, ister her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internet dahil ayda 120 TL'lik paketi alarak isterlerse mevcut tarifelerine ek olarak ayda sadece 76TL ve 250MB'dan başlayan internet paketleriyle Nokia 808 PureView'a sahip olabilecek.

Avea'nın dünya trendlerini cazip kampanyalarla teknoloji tutkunlarıyla buluşturmayı ilke edindiğini, bunu gerçekleştirebilmek için de insanların hayatını kolaylaştıracak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, "Nokia 808 PureView, 41 MP kamerası ile görüntü teknolojilerinde bir devrime öncülük ediyor. Bu devrimi Türkiye pazarında yaşatacak marka ise Avea olacak. Tüm dünyada oldukça ses getiren ve merakla beklenen bir ürün haline gelen ve akıllı telefonlarda görüntüleme teknolojileri alanında çıtayı yükselten Nokia 808 PureView'u müşterilerimizin farklı kullanım ihtiyaçlarına göre oluşturulan cazip tekliflerle birleştirdik. Avea olarak yıl boyunca benzersiz kampanyalarla müşterilerimize avantajlar sunmaya devam edeceğiz" dedi.

41 megapiksel özelliği ile Nokia

41 megapiksel özelliği ile Nokia

Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan Nokia 808 ve PureView teknolojisi hakkında şunları söyledi: "Nokia 808 PureView tüm dünyada oldukça ses getiren ve merakla beklenen bir ürün. Nokia 808 PureView ile akıllı telefonlarda görüntüleme teknolojileri alanında çıtayı yükseltiyoruz. Bizler Nokia'da cep telefonlarının kusursuz fotoğraflar ve videolar çekmek için hayal bile edilmeyen yüksek standartlara ulaşacağını biliyorduk. Bugün 41 MP'lik PureView teknolojimiz ile akıllı telefonlarda ve kameralarda oyunun kurallarını baştan yazıyoruz, diyebiliriz. Yeni kamera teknolojisi ile birlikte, kamera ara yüzümüz de yeniden tasarlandı. Beyaz dengesinden parlamaya, görüntü doygunluğundan geniş diyafram açıklığına kompakt kameralarda bulabileceğiniz tüm seçenekler Nokia 808 PureView'da var. Nokia'da inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak tüketicilere daha iyi ve daha farklı seçenekler sunmaya devam ediyoruz."

Nokia 808 PureView yüksek çözünürlüklü 41 megapiksel sensör, Carl Zeiss mercek ve Nokia'nın geliştirdiği over-sampling teknolojisini bir araya getiriyor. 1.3 GHz işlemcili, NFC destekli Nokia Belle Feature Pack 1 işletim sistemi, 41 MP Pureview kamerası ve full HD video kayıt özelliği ile Nokia 808 PureView, akıllı telefonlarda görüntüleme teknolojileri alanında çıtayı yükseltiyor. Avea İletişim Merkezleri'nde kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle farklı beğenilere hitap eden Nokia 808 Pureview, düşük aydınlatmalı ortamlardaki üstün performansı ve e-posta, MMS ve sosyal ağlarda paylaşmak için yoğun boyuttaki görüntü dosyalarını kaydedebilme özelliği ile her koşulda fotoğraf çekebilmeye olanak tanıyor.

Okuyucu Yorumları