Nokia, Android'i düşünüyor dediler ama...

Yayınlanan bir "yanlış haber", Nokia'yı gerçeği söylemek zorunda bıraktı. İşte o haber ve gerçekler!

Nokia: Her şey mümkün mü?

Nokia'nın Windows Phone'a en çok önem veren teknoloji şirketi olduğu biliniyor. Şirketin CEO'su Stephen Elop, daha önce yaptığı açıklamalarda Android, Apple ve Windows arasındaki savaşta Windows tarafında olduklarını söylemişti.

Ancak geçtiğimiz günlerde İspanyolca bir web sitesi olan El Pais'de yayınlanan bir röportaj, Elop'un Android'e o kadar da uzak durmadığının düşünülmesine neden oldu. Haber, çeşitli teknoloji sitelerinde de yankı buldu. Bazı haber kaynaklarına göre Elop, Android'li bir cep planlayıp planlamadıkları konusundaki bir soruya şu an Windows Phone ile devam ettiklerini ancak gelecekte "her şeyin mümkün olabileceğini" söylemişti.

Lumia 920 ile bugünlerde ümitleri yeniden yeşeren Nokia, gerçekten de Android'i aklından geçiriyor olabilir mi? Nokia'nın haberin yayınladığı Neowin'e yaptığı açıklamaya göre cevap "hayır". İspanyolca'dan çevrilen metnin aslını Neowin'e sağlayan Nokia'nın böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.

Yani Nokia, düşünülenin aksine şu an Windows Phone ile olan beraberliğinden oldukça memnun ve bu ilişkisinde herhangi bir sorun yaşamıyor.

Okuyucu Yorumları