Nokia C1'in ilk görüntüleri ortaya çıktı

Nokia'nın üzerinde çalıştığı Android'li telefon, neye benzeyecek? Cevabı ve fazlası bu sızıntıda...

Nokia C1 iki kez sızdı!

Nokia'nın akıllı telefon pazarına dönme planları şirket CEO'su tarafından doğrulanmıştı. Teknoloji devinin, Foxconn tarafından desteklenen N1 Android tablette olduğu gibi üretim, dağıtım ve destek konusunda bir iş ortağı arayışı içersinde olduğu biliniyordu.

Nokia'nın en az bir yıl uzağımızda olan yeni akıllı telefonu ile ilgili son birkaç gün içinde iki yeni görüntü ortaya çıkmış durumda. Birkaç gün önce Çin merkezli sosyal ağ Weibo üzerinden yayınlanan fotoğraf N1 tablet esintileri taşıyan spor bir cihazın geleceğini ortaya koydu.

Çinli haber sitesi CNMO.com ise cihazla ilgili ipuçları verecek yeni görüntüler yayınladı. Fotoğrafların gerçekliği teyit edilmemekle birlikte C1 olarak beklenen yeni akıllı telefonun 2 GB RAM ve Intel Atom işlemci ile gelebileceği belirtiliyor.

Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile çalışacak yeni Nokia modeliyle ilgili iddia edilen bu genel bilgiler henüz doğrulanmış değil.

Nokia C1'in önümüzdeki yıla kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor. Yeni cihazın Ar-Ge ve üretim planlaması Çin'de sürdürülecek.

Okuyucu Yorumları