Nokia'da bir şeyler oluyor!

Tüm yalanlama ve haberlere rağmen, Nokia'da çok ciddi bir şeyler olduğu kesin gibi...

Nokia'da bir şeyler oluyor!

Nokia hakkındaki haberleri takip ediyorsanız, Nokia için oldukça ilginç bir hafta oldu geçtiğimiz hafta. Çin firması Huawei'nin Nokia'ya talip olduğu yönündeki haberlerin yanında, Microsoft'un da Nokia'yı satın almak istediği söylentileri ortalıkta dolaşıyordu.

Fin ulusual yayın kuruluşu YLE'nin haberine göre, Nokia yönetim kurulu geçtiğimiz hafta içinde programda olmayan bir toplantı düzenledi. YLE'ye göre toplantının konusu 18 Temmuz'da açıklanacak olan Nokia finansal raporları öncesinde "Nokia'nın geleceği hakkında anahtar kararları" tartışmaktı.

WPCentral.com'un haberi ise daha ilginç. Windows Phone grubunun lideri Joe Belfiore Twitter'da bu hafta kesinlikle Nokia ile görüşeceklerini yazdı. Devamında ise, BUILD 2013 konferansına bile bu yüzden katılmayacağını ve Avrupa'da sıkışıp kaldığını belirtti Microsoft'un önemli ismi.

Windows Phone departmanının Microsoft'un yıllık geliştiri konferansını kaçırması oldukça garip. Söylentiye göre Belfiore, Nokia'nın toplantısına katılacak ve çok büyük kararlar almadan önce danışmanlık yapacak.

Kısacası henüz ortada elle tutulan bir sonuç yok ama görünen köy de kılavuz istemiyor: Nokia cephesinde bir şeyler oluyor!

Okuyucu Yorumları