Nokia'da büyük deprem!

Nokia, tam da Lumia 920 ile rahat bir nefes alacakken, bu büyük depremle sarsıldı!

Nokia'da büyük deprem!

Nokia uzun süren sessizliğinin ardından, tam yeni Windows 8 Phone tabanlı telefonları ilepatlama yapmaya hazırlanmıştı ki bu sefer de şirketin görüntü alma departmanında çalışanönemli isimlerden bir tanesi onu terk etti.

Damian Dinngin, uzun süredir Nokia'nin görüntü bölümü başında bulunuyorduk. 41 Mega piksellikçok ses getiren Nokia 808 Pureview ve yeni Nokia Lumia 920 cihazlarında bulunan tüm kameraözellikleri üzerinde itinalı bir şekilde çalışan Dinngin, bu ay sonunda firma ile bağlarınıkoparacağını dile getirdi.

Nokia UK tarafından yapılan bir açıklamadaysa, kendisinin firma ile Finlandiya'ya taşınmaktansaişini bırakmayı tercih ettiği basına yapılan açıklamada kullanılan mazeret oldu. "Kendisi, firmaolarak girdiğimiz yeni yapılandırma gereğince, bulunduğu pozisyondan istifa etmiş durumda. 30 Kasim itibari ile artik firmamız ile alakalı tüm ilişkisini kesecek. Kendisine firmamız içinverdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, hayatta başarılar dileriz." şeklinde bir basın açıklamasıyapan Nokia, kendisinin ne kadar değerli bir çalışanları olduğuna da değindi.

Dinning'nin verdiği bu karar, eminiz ki Nokia'a üzerinde büyük bir yara açacak zira kendisi 2004yılından beri firmanın tüm görüntü teknoloji departmanını omuzlarında taşıyordu üstlenmişti.

Okuyucu Yorumları