Nokia'dan babalara özel fırsat!

Nokia, akıllı alışverişi seven babalar için hediye çeki veriyor! İşte kampanyanın detayları...

Nokia'dan babalara fırsat!

25 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında geçerli kampanya süresince bir Nokia E6, N9, 700 ve 701 satın alan herkes, alacağı ikinci üründe kullanabileceği 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Satın alacağınız ikinci ürüne ve hangisini babanıza vereceğinize karar vermek ise size kalmış!

İşine düşkün babalar için Nokia E6

Akıllı iş telefonu Nokia E6, Nokia Shop'larda kullanıcılarla buluşuyor. Nokia Belle yazılımını kullanan cihaz işine düşkün babalar için daha hızlı internet tarayıcısı, güncellenmiş Nokia Haritalar uygulaması, Mail For Exchange, Gelişmiş Microsoft Uygulamaları gibi pek çok kullanım kolaylığı sunuyor.

Kalabalıkta göze çarpmak isteyen babalar için Nokia N9

Kalabalıkta göze çarpmak isteyen babalar için Nokia N9 gelişmiş teknik özellikleri ve sunduğu farklı deneyimle öne çıkıyor. Nokia N9'un üç farklı renk seçeneği ve yüksek resim, müzik ve video kapasitesi için 16 GB bellek özelliği bulunuyor. Tamamı ekran ile kaplı olan Nokia N9'da hiçbir tuş bulunmuyor. Hafif bir dokunuş ile tüm menülerde kolayca gezilebiliyor. Carl Zeiss marka 8 megapiksel otomatik odaklı sensörü, geniş açılı objektifi, HD kalitede video çekim özelliği ve geniş diyafram açıklığı, düşük aydınlatmalı ortamlarda bile olağanüstü çekim performansı sunarak, N9'u gelmiş geçmiş en iyi kameralı cep telefonlarından biri yapıyor. En son kablosuz teknoloji olan Yakın Alan İletişimi (Near Field Communication-NFC) özelliğine de sahip olan Nokia N9, cihazlar arasında kolaylıkla görüntü ve video paylaşımına imkan tanıyor.

Nokia 700 babalar için iyi bir alternatif

Nokia 700 babalar için iyi bir alternatif

Akıllı telefon deneyimine geçmeyi isteyen babalar için Nokia 700
Nokia'nın en ince akıllı telefonu olan Nokia 700, ekonomik fiyatıyla akıllı telefon deneyimine geçmeyi isteyen babalar için iyi bir alternatif sunuyor. Nokia 700 kolay NFC paylaşım ve eşleşme yeteneği, 1 GHz işlemci, 3,2 inçlik AMOLED ClearBlack ekran, 2GB dahili bellek (32 GB microSD kart kullanarak toplam 34 GB kullanma seçeneği ile), HD görüntü kaydı ve 5 megapiksel tam odaklanabilir LED flaşlı kamera özelliklerini bir arada sunuyor. Bir yüzü şık metal kapaklı, diğer yüzü yansıtıcı camdan ClearBlack AMOLED ekranlı Nokia 700 ile açık havada bile en parlak renkleri rahatlıkla görebilirsiniz. Nokia 700, aynı zamanda Nokia'nın en çevre dostu akıllı telefonu.

Mobil hayatın keyfini çıkarmak isteyen babalar için Nokia 701
Nokia'nın en parlak ekranlı akıllı telefonu Nokia 701, iç ve dış mekan kullanımında mükemmel görüntü sağlayan 3,5 inçlik ClearBlack ekranıyla birlikte zarif ve stil sahibi bir akıllı telefon. Ayrıca en temiz ses kalitesi için aktif gürültü giderme özelliğine sahip. Nokia 701, sahip olduğu NFC teknolojisi ile tek dokunuşla içeriğin paylaşılmasına ve sesin kablosuz olarak kulaklık veya NFC uyumlu hoparlörlere aktarılmasına olanak tanıyor. Yüksek performanslı Nokia 701 ile babanız hem mobil hayatın keyfini çıkarıp dilediğince internete girebilecek hem de yıl boyunca kesintisiz iletişimin keyfini sürecek.

Yalnızca Nokia Shop'larda geçerli olacak kampanya stoklarla sınırlı olacak. Çeklerin nakit karşılığı ya da değişimi talep edilemezken hediye çekleri yalnızca satın alınan ikinci ürün için geçerli olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları