Nokia'dan "Dünyanın en ince cebi"!

Nokia'nın "en ince cep" olduğu söylenen bir telefonu ve fazlası ortaya çıktı! İşte yeni sızıntılar!

Nokia'nın bombaları sızdı!

Microsoft'la anlaşması sonucunda Windows Phone 7 mobil işletim sistemine sahip olan telefonlar üretmek için çalışmalarını hızla sürdüren Nokia'nın, emektar işletim sistemi Symbian'ı unutmadığı ortaya çıktı.

Excellular'dan sızan yeni akıllı telefonun görüntüleri, Nokia'nın Symbian işletim sistemine sahip, 5 megapiksel kameralı, MeeGo sistemine benzer bir telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bu telefonun adı ise Excellular tarafından Nokia N5 olarak duyurulmuş durumda.

Dün itibariyle Flashfly tarafından model isimleri ve özelliklerinin duyurulmasıyla dört farklı Symbian akıllı telefon daha gün yüzüne çıkmış oldu. N500, Nokia 600, Nokia 700 ve Nokia 701 olarak adlandırılan bu dört akıllı telefondan Nokia 700 modelinin fotoğrafları da GSMArena tarafından yayınlandı.

Nokia'dan en incesi

Nokia'dan en incesi
Symbian Belle çalıştıracak yeni Nokia akıllı telefonları

Belirtilenlere göre, Zeta kod adlı olan Nokia 700'ün 1 GHz'lik işlemci gücüyle, 3,2 inçlik ve 360x640 çözünürlüklü OLED dokunmatik ekranla, 5 megapiksellik kamerayla ve NFC desteği ile geleceği biliniyor. "En ince akıllı telefon" unvanına sahip olan telefonun 10 mm'lik bir kalınlığı olduğu da eklenirken, ağırlığının yaklaşık 80 gram olduğu da duyuruldu. Symbian Belle işletim sistemine sahip olarak piyasaya sürülecek olan telefonun yurtdışında 290 euro seviyesinden satışa sunulması bekleniyor.

Nokia 701'in, yani kod adıyla Helen'in Nokia 700'den 3,5 inçlik ekranı ve 8 megapiksel kamerası dışında bir farkı bulunmuyor. Onun da yurtdışında 300 euro seviyesinden marketlerde yerini alması bekleniyor. Cindy kod adlı Nokia 600'ün Zeta'ya benzer özellikler taşıyacağı fakat daha çok eğlence ve sosyal ağlar üzerine yoğunlaşacağı, yurtdışı fiyatının ise yaklaşık 260 euro olacağı belirtiliyor. Son olarak N500'ün, kod adıyla Fate'in biraz daha düşük fiyatlı olarak 200 euro seviyesinden satışa sunulacağı ve 1 GHz'lik işlemci, 5 megapiksel kamera ve 3,2 inçlik dokunmatik ekran sunacağı duyuruldu.

Okuyucu Yorumları