Nokia'dan "Dünyanın en tuhaf klibi"

Nokia'nın esrarengiz sitesi sizi "Dünyanın en tuhaf klibi"ni görmeye davet ediyor. İşte o klip...

Nokia'nın "delirten" klibi

Nokia, bir süre önce belki de gelmiş geçmiş en ilgi çekici ürün tanıtım sitesini yayına sunmuştu. openatownrisk.com sitesinde şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı esrarengiz bir modelin reklamı yapılıyor. Ama şimdilik siteye girenler karşılarında bu modelle ilgili bilgileri değil, çok ilginç bulmacaları buluyor.

Sitede anlatılan hikaye şu: "Bundan yüzlerce yıl önce, bilim adamları, sanatçılar ve seçkin aileler bir araya gelerek "Dünyanın en tuhaf klibi"ni çekmeye karar vermiş. Ortaya çıkan tuhaf klip öylesine tuhafmış ki, bu klibi izleyenler tek tek delirmeye başlamış. Bunun üzerine klip bir kutuya hapsedilmiş ve bu kutu 4 farklı bulmaca ile kilitlenmiş. 4 bulmaca, Edison'un ampulü, Wright kardeşlerin uçağı, Apollo 11 ve esrarengiz Nokia modeli olmak üzere 4 teknoloji kilometre taşını temsil ediyor."

Klibi görmek kolay değil...

Klibi görmek kolay değil...

Dünyanın en tuhaf klibini görmek isteyenler, siteye girip 4 bulmacayı da çözmek zorunda. Ancak bu bulmacaları çözebilmek için öncelikle bir Nokia telefona sahip olmak ve Nokia'nın Download servisinde yer alan video, ses ve uygulama dosyalarından yararlanmak gerekiyor. Aksi halde bulmacaları çözmek neredeyse imkansız.

Ama üzülmeyin, Dünyanın en tuhaf klibi ayağınıza kadar geldi. Video bağlantımıza tıklayarak Nokia'nın tuhaf klibini izleyebilirsiniz. Klipte yeni model hakkında bir bilgi bulunmuyor; ancak ipuçlarını birleştirdiğimizde esrarengiz modelin N serisine ait olacağı ve gerçek bir multimedya canavarı olarak karşımıza çıkacağını kestirmek çok da güç değil.

Okuyucu Yorumları