Nokia'dan E72 bombası!

Nokia, büyük hayran kitlesine sahip cebi E71'in bir sonraki modelini sahneye sürdü: İşte Nokia E72.

Nokia'dan E72 bombası!

Nokia, QWERTY klavyeli iş telefonu E72'nin dağıtımına başladı. Üreticinin verdiği habere göre telefon şu andan itibaren yaklaşık 360 Euro'ya satışa sunuluyor.

Daha fazla piksel
İnce ve şık cep telefonu Nokia E72 (ebatları 114 x 58 x 10 mm), popüler Nokia E71'in halefi pozisyonuna yerleşiyor. Selefinden farklı olarak E72, 5 Megapiksel kalitesinde resim çekiyor. El feneri fonksiyonu ve aktif gürültü bastırma sayesinde iyileştirilmiş ses kalitesi de yeni modelin göze çarpan özellikleri arasında yer alıyor.

Donanım tam
Bunun dışında E71'de olduğu gibi QWERTY klavye ve güncel veri aktarım özellikleri sunuluyor. Kablosuz ağlara bağlanabilmenin yanında HSPA, USB 2.0 (Highspeed) ve Bluetooth 2.0 E72'nin özellik listesinde bulunuyor. Ayrıca optik bir navigasyon tuşu ve 3,5 mm kulaklık çıkışından da feragat edilmemiş. Kutu içeriğine 4 GB'lık bir bellek kartı dahil; fakat istendiğinde bellek microSD ile 16 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Nokia'ya göre E72 navigasyon için Ovi Maps ve A-GPS ile beraber pusula özelliği de sunuyor. Ön yüklü programlar şu şekilde: Quickoffice 5.3, Microsoft Live Mesenger, Google Talk, Ovi Chat ve Yahoo Messenger.

Okuyucu Yorumları