Nokia'dan Samsung'a taş!

İlk Windows Phone 8'li cebin Samsung'dan gelecek olmasına bakın Nokia ne diyor...

Nokia dalgasını geçti!

Samsung'un Windows Phone 8'li yeni amiral gemisi ATIV S'in IFA 2012'de tanıtılmasından sonra Nokia, 5 Eylül'de başlayacak olan Nokia World için faaliyetleri hızlandırdı. Nokia'nın Medya İlişkileri Yöneticisi Doug Dawson, Twitter'da Samsung'un etkinliğini yeni Windows Phone 8 Lumia lansmanının "açılış gösterisi" olarak tanımladı.

Twitter mesajları şöyleydi:

maggie_reardon@maggie_reardon 29 Aug 12

"Nokia, Samsung ilk WP 8 cihazı ATIV S ile onları atlattığı için bozulmuş olmalı, değil mi? Nokia için biraz üzüldüm."

Doug Dawson@DougatNokia

"@maggie_reardon Üzülme Maggie, her büyük gösterinin öncesinde [seyircileri ısındırmak için] bir açılış gösterisi olur. Haftaya görüşüyor muyuz?"

Dawson aynı zamanda insanları "ilk" ile "en iyi"yi birbirine karıştırmamaları için uyardı ve en iyinin 5 Eylül'de çıkacağını söyledi. Ayrıca (açık bir şekilde Nokia tarafından tutulmuş) bazı insanların IFA'da pankart ve levha açtığı bir resmi de yayınladı. Resimdeki levhalarda serbest bir çeviri ile "Samsung: Nokia, sizi Windows Phone'a geri dönüşünüz için [kutluyor]" yazıyordu.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Nokia Eylül'de New York'ta düzenleyeceği etkinlikte biri Phi, biri Arrow kod adlı iki Lumia cihazını tanıtmayı planlıyor.

Okuyucu Yorumları