Nokia'dan Yeni Stil Koleksiyonu

Cep telefonu tasarımında sınırları zorlayan Nokia, Nokia 7360, Nokia 7370 ve Nokia 7380’den oluşan yeni stil koleksiyonunu tanıttı. L’Amour Koleksiyonu’ndaki her bir ürün beklenmedik lüks dokunuşların, kültürel ve etnik etkilerin füzyonunu yansıttığı güzellikler karışımını birarada sunuyor.

Nokia'dan Yeni Stil Koleksiyonu

Doğal maddeler, renkler ve dokuların kalite ve işçiliğin ipuçları ile harmanlandığı Nokia L’Amour Koleksiyonu, tutkunun detaylarıyla işlendi.

Doğal materyaller, renkler ve dokular füzyonu Nokia’nın yeni L’Amour Koleksiyonu’nu gözler önüne seriyor.

Nokia yetkilileri yaptıkları açıklamada,” Çoğu tüketiciler için cep telefonu geliştirilmiş bir iletişim cihazı olmanın yanısıra kişisel stillerini ortaya çıkaran bir ifade tarzıdır. Doğal grafik dokunuşlardan kadife çizgili keselere kadar tüm detaylar stil meraklısı bir kişinin gözünden tasarlanmıştır. Şuna eminiz ki tasarım ve dikkatin detaylarına inen herkes L’Amour Koleksiyonu’na bayılacak” dediler.

L’Amour Koleksiyonu’nun tasarım ve geliştirilmesinde görev alan Nokia Tasarım Ekibi amber, seramik, turkuaz, ipek ve cila gibi maddelerden esinlendiler. Cilalama ve oyma gibi el işçiliği teknikleri koleksiyondaki her model için grafiklere, materyallere, renklere ve bitimlere yaratıcı bir anlam kattı.

Nokia 7380: Zeki tadın yansıması

Zarif ve baştan çıkarıcı, oyma aynalı yüzey ve tuşsuz arama özellikleri ile
Nokia 7380, tüm bakışları üzerinde topluyor. Deri kaplaması ve aynalı ekranı, 2 megapiksel kamera oluşan sofistike teknolojiyi ardında saklıyor. L’Amour Koleksiyonu’nun merkez noktası olan Nokia 7380, yaşamlarında küçük lükslere yer veren ve ilginin odak noktası olmak isteyen modanın takipçisi bay ve bayanlara yönelik tasarlanmış.

o Tuşsuz arama
o 2 megapiksel kamera ve 4X zoom
o Geliştirilmiş ses komutları
o MP3 çalar

Nokia 7370: Bakışları kendine çeviren tasarım

Beklenmeyen dokunuş etkisi ile Nokia 7370 üzerindeki “çift halkalar” gizli klavyeyi ortaya çıkarmak için açılıyor. Zarif metal donanımlar içine oyulmuş çekici hatlar romantik etki ve egzotik öğeleri ekleyerek deriden esinlenmiş yüzeylerle zıtlık oluşturuyor. Ama Nokia 7370 sadece görünüşü ve tasarımı ile değil aynı zamanda 1.3 megapiksel kamerası ve 3 boyutlu ses efektleri gibi geliştirilmiş özellikleri ile de dikkat çekiyor. Nokia 7370, son teknoloji ile tasarım detaylarını biraraya topluyor.

Kahverengi ve sıcak amber gibi 2 farklı rengi bulunan Nokia 7370, özel grafik setleri, ekran koruyucuları ve odaklı kamera tuşları ile sunuluyor.

o 1.3 megapiksel kamera, 8X zoom
o 2-inch QVGA renkli ekran (320x240 piksel)
o 3 boyutlu ses efektleri ile stereo hoparlör
o Video zil sesleri

Nokia 7360: Çekici, zarif ve kompakt

Materyaller, grafikler ve renk paletleri Nokia 7360’ı kalabalıkta bile farkedilir kılıyor. Modayı takip eden bay ve bayanlar Nokia 7360’ın taşıma kılıfları ve askı gibi elegan aksesuarlara sahip model ve tekstil detaylarına ilgi gösterecekler.

Nokia 7360, kahverengi ve sıcak amber tonlarındaki 2 farklı renkte sunulmakta olup özel grafik setleri, ekran koruyucuları ve odaklı kamera tuşları ile detaylandırılmış.

Tuş özellikleri

o Entegre VGA kamera
o Stereo FM radyo
o MP3 zil sesleri

Nokia 7360, Nokia 7370 ve Nokia 7380’in, 2006 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları