Nokia'dan yeni tablet ve phablet dedikoduları

Nokia'nın peş peşe piyasaya sürdüğü Lumia cepleri ile yetineceğini sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz!

Nokia'dan yeni bombalar!

Nokia'nın tabletler üzerinde çalıştığına dair dedikodulardan daha önce de bahsetmiştik. Windows Phone 8 platformunda çalışan Lumia serisi ile eski günlerine dönmeyi, az da olsa başaran Nokia'nın tablet ve phablet üzerindeki çalışmalarına yönelik yeni haberler gelmeye devam ediyor.

MyNokiaBlog'un yayınladığı yeni iddialara göre Nokia, 10.5 inç ekran büyüklüğünde bir tablet üzerinde çalışıyor. Elbette Lumia'lar gibi Windows platformunda çalışacak olan Nokia'nın yeni tabletinin 8.5 mm kalınlığında olacağı konuşuluyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olacak olan tablet; yeşil, siyah, pembe, sarı ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Yine tabletin gelişmiş Zoom kameraya sahip olacağına yönelik söylentiler de bulunmakta. Bunun yanı sıra Nokia'nın 2014'ün haziran ayında yeni bir phablet'i piyasaya sunmaya hazırladığı ve bu phablet'in 6 ila 7 inç arasında bir ekran boyutuna sahip olacağı biliniyor.

Nokia ayrıca gelecek Lumia modellerinde de ekran büyüklüğünü arttıracak gibi görünüyor. Lumia 725'in 5 inç, Lumia 825'in 5.2 inç ve Lumia 926'nın ise 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağına yönelik söylentiler de dilegetirilmeye başlandı...

Okuyucu Yorumları