Nokia E72'ye özel fiyat!

Nokia E serisinin yeni modeli E72, Turkcell'in 8 Kasım'a kadar geçerli kampanya ile sunuluyor!

Nokia E72'ye özel fiyat!

Nokia E serisinin yeni modeli E72, Turkcell'in 8 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanyasıyla satışa sunuluyor. Farklı seçeneklerle hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hitap eden kontratlı teklifler; ücretsiz konuşma, mesajlaşma ve internetle birlikte geliyor

Turkcell, hem iş hem de özel e-postalarını hiçbir zahmete girmeden her an yanında taşımak isteyenlere bekledikleri fırsatı sunuyor. Nokia E serisinin en son akıllı telefonu, 3G'li Nokia E72, Turkcell kampanyası dahilinde çeşitli seçenekler ve ücretsiz konuşma ve mesajlaşmanın yanında Turkcell 3G hızında 500 MB internet ile geliyor. Nokia E72 TİM'lerden (Turkcell İletişim Merkezleri) ve anlaşmalı zincir mağazalardan kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca ürünü TİM'lerden alan müşterilere özel mesaj ayarları ve telefon yedekleme desteği veriliyor.

Şık ve kullanımı kolay Türkçe Q klavyesi ile hayatı kolaylaştıran Nokia E72, özellikle yoğun e-posta trafi yaşayanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Hem bireysel hem de kurumsal faturalı hat sahibi Turkcell'liler, çeşitli ödeme seçenekleri ve kontratlı tekliflerle sunulan Nokia E72 kampanyasından faydalanabiliyorlar.

İşte ödeme koşulları

İşte ödeme koşulları

Turkcell'in sunduğu Nokia E72 kontratlı teklif seçenekleri şöyle:
• 24 ay x 49TL (Bireysel ve Kurumsal)
• 18 ay x 59TL (Bireysel)
• 12 ay x 79TL (Biresel ve Kurumsal)
• 12 ay x 65TL + 130TL son ödeme (Kurumsal)
• 15 ay x 65TL (Kurumsal)
• 24 ay x 39TL + 145TL son ödeme (Kurumsal)
• 30 ay x 39TL (Kurumsal)

Konuşma ve mesajlaşma hediye
Nokia E72'yi 8 Kasım'a kadar sürecek kampanya boyunca Turkcell farkı ve avantajıyla alacak müşteriler, konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerine de sahip olacaklar. Nokia E72 kampanyasından faydalanan herkes, yurt içi Turkcell'lilerle akşam 9'dan sabah 9'a ücretsiz konuşma ve mesajlaşma hakkı ile Turkcell 3G hızında 500MB internet paketi kazanıyor.

Turkcell'in Nokia E72 kampanyası 8 Kasım 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları