Nokia iPhone'la dalga geçiyor!

Nokia, amiral gemisi Lumia 900 için hazırladığı reklam kampanyasında iPhone'la böyle dalga geçiyor!

Nokia iPhone'la dalga geçiyor

Smartphonebetatest.com adlı yeni bir internet sitesinde, 6 Nisan için geri sayan bir saat bulunuyor. Sayacın altında, ünlü Amerikan sunucu Chris Parnell, monitörlerle dolu bir odada görülüyor.

Bunların da altıda 3 adet video bulunuyor. "Death Grip (Ölüm Tutuşu)" iPhone 4'ün sinyal sorunu ile dalga geçiyor. Videoda bir kullanıcı, iPhone 4'ünü yanlış tuttuğu için sinyal kaybına uğradığından şikayet ediyor. İkinci videoda, ekrana doğrudan güneş ışığı geldiğinde hiçbir şey göremediğinden yakınıyor. Son videoda ise telefonunun çok narin ve kırılgan olduğundan dert yanıyor.

Her ne kadar Lumia 900'ün ismi geçmese de, sitenin Microsoft Metro arayüzü stilinde tasarlanmış olması ve sol üst köşede üstü kapalı ufak bir Nokia logosunun yer alması, sitenin gerçek sahibini ve amacını belli ediyor. Fakat Nokia'nın kaçırdığı nokta, iPhone 4S'in selefi gibi bir anten problemine sahip olmaması ve parlak ışıkta dahi ekranının gayet parlak görünmesi. Kırılan pek çok iPhone'u göz önünde bulundurduğumuzda son videonun doğruluk payı olduğunu söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları