Nokia Lumia 925 yakında Vodafone'da olacak!

Nokia'nın kamerasıyla ilgi uyandıran yeni Lumia'sı, yakında bu operatör tarafından satışa sunulacak!

Türkiye'ye geliyor!

Vodafone Türkiye, Nokia'nın merakla beklenen yepyeni akıllı telefonu Nokia Lumia 925'i Vodafone Red'liler için Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu'nda (A.C.A.İ.P) sunmaya hazırlanıyor.

Gücünü Windows Phone 8 işletim sisteminden alan Nokia Lumia 925, donanımı ve gelişmiş görüntüleme özellikleriyle akıllı telefonlar kategorisinde ses getirmişti. 1280x768 piksel çözünürlüklü 4.5 inçlik AMOLED ekran iyi bir görüntü sunuyor. 8.7 megapiksellik kamerasında Carl Zeiss lens bulunuyor. PureView teknolojisi ve üç metre etkili çift LED'li flaşıyla iyi fotoğraflar çekmeye izin veriyor. 1.5 GHz hızındaki çift çekirdekli Qualcomm Sanpdragon S4 işlemci ile çalışan cihaz, Windows Phone platformunun gücünü arkasına alarak iyi bir akıllı telefon deneyimi sağlıyor. 16 veya 32GB dâhili hafızasının yanında 7 GB bulut saklama kapasitesi hediye eden Nokia Lumia 925'in 1 GB RAM belleği, her türlü uygulamanın yüksek performans göstermesine yardımcı oluyor. 3G, Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve FM radyo bağlantısıyla birlikte gelen Nokia Lumia 925'te geleceğin mobil iletişim teknolojisi olan LTE desteği de bulunuyor.

Vodafone Red aboneleri için A.C.A.İ.P avantajıyla satışa sunulacak olan Nokia Lumia 925, Vodafone Red'lilere farklı fiyat avantajı ve özel sürprizleriyle geliyor olacak. Üstelik Lumia 925'in 32 GB'lık modeli yalnızca Vodafone'da olacak.

Okuyucu Yorumları