Nokia Lumia 930 piyasada!

Nokia'nın Windows 8.1'li yeni amirali Lumia 930 satışa sunuldu. İşte fiyatı ve özellikleri!

Lumia 930 piyasada!

Microsoft'un yeni amirali Lumia 930, sonunda satışa sunuldu. Lumia 930'un teknik özellikleri arasında parlak 5 inç Full HD ClearBlack OLED ekran, 2,2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB bellek, 32 GB depolama alanı, çift LED flaşlı 20 MP PureView arka ve 1,2 MP ön kamera, Bluetooth 4.0, NFC, USB 2.0 ve Qi kablosuz şarj yer alıyor.
Elinize kolayca sığacak şekilde tasarlanmış olan Lumia 930 Windows Phone deneyiminin en son versiyonunu sunuyor. Böylece, akıllı telefonunuzda, Xbox'ta veya PC'de sizin için önemli olan tüm dosya, bilgi ve uygulamalara her an her yerden ulaşmanız mümkün oluyor. LiveTiles, dünyanızda olup biteni takip edebilmenizi sağlarken, giriş ekranınız için özelleştirilebilir arka plan görüntüleri gibi yeni özellikler Windows Phone 8.1'i her zamankinden daha kişisel kılıyor. Nokia'nın Windows Phone 8.1 işletim sistemli Lumia 930 akıllı telefonu 1799 TL perakende fiyatıyla satışa sunuluyor.

Güçlü kamera

Güçlü kamera

Lumia 930'un 20 MP PureView kamerası, dört farklı yöndeki dört mikrofonu ve Surround Ses kaydı özelliğiyle yüksek kaliteli fotoğraflar ve her zamankinden daha gerçekçi sese sahip etkileyici videolar çekebilirsiniz. Nokia Kamera uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızdaki yaratıcılığın kontrolünü tam olarak elinize alabilir ve daha sonra Nokia Storyteller, Instagram, Pinterest ve favori sosyal ağlarınız aracılığıyla dünyayla paylaşabilirsiniz.

Daha fazla uygulama

İşinize yarayan uygulamalar ile hayat çok daha kolay ve eğlenceli olabiliyor. Lumia 930 ile Windows Phone Store'da Zinio, Vyclone, Vimeo, Skype ve çok daha fazla favori uygulama içeren uygulama dünyasına rahatlıkla erişmek mümkün. Windows Phone 8.1 deneyimine özel geliştirilen çok sayıda yeni uygulama ile Lumia için uygulama seçenekleri her zamankinden daha heyecanlı.

Müzikseverler için MixRadio

Hiçbir ek maliyet olmadan sınırsız, reklamsız müzik akışı içeren Nokia MixRadio, Lumia 930'da önceden yüklü ve anında kullanıma hazır halde geliyor. Düzenli olarak güncellenen yüzlerce miksten birini seçebilir, müzik deneyiminizi kişiselleştirebilir, çevrim dışıyken bile müzik dinleyebilirsiniz.

Lumia 930 Teknik Özellikler

Lumia 930 Teknik Özellikler

Ekran
Ekran boyutu: 5''
Ekran teknolojisi: ClearBlack, OLED
Ekran çözünürlüğü: Tam HD (1920 x 1080)

Fotoğraf
Ana kamera sensör boyutu: 20 MP, PureView
Kamera Flaş Türü: Çift LED flaş

Güç yönetimi
En fazla 2G konuşma süresi: 21,7 sa
En fazla 3G konuşma süresi: 17,9 sa
En fazla müzik çalma süresi: 75 sa
Kablosuz şarj: Dahili (Qi standart)

İşlemci
İşlemci adı: Qualcomm Snapdragon™ 800
İşlemci türü: Dört Çekirdekli 2,2 Ghz

Okuyucu Yorumları