Nokia Lumia'lardaki 5 eğlenceli uygulama!

Nokia Lumia cebiniz varsa bu 5 eğlenceli uygulamayla mutlaka tanışmalısınız!

Lumia için 5 uygulama!

Nokia Lumia serisinin işletim sistemi Windows Phone, her geçen gün genişleyen uygulama ekosistemiyle dikkat çekiyor.

Singster

Şarkı söylemeyi sevenler için iyi bir uygulama olan Singster, ne zaman nerede olursanız olun karaoke keyfini Nokia Lumia telefonunuza getiriyor! 1300'den fazla klasik karaoke party şarkısı anında cep telefonunuzda! Üstelik abone olmadan önce 10 ücretsiz şarkıyla uygulamayı deneme imkanınız da var! Uygulama İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, İsveççe ve Fince dillerinde kullanılabiliyor.

Active Fitness

Bir spor, sağlık ve aktivite takip ve sosyal ağ uygulaması olan Active Fitness'in halen 50.000'den fazla kullanıcısı bulunuyor. Koşma, yürüyüş, bisiklete binme, su sporları ve daha aklınıza gelebilecek yüzlerce aktivite için mükemmel bir uygulama! Active Fitness yaptığınız sporu arkadaşlarınıza paylaşıp motivasyon kazanmanıza yardımcı oluyor ve bu uygulama sadece Nokia Windows Phone'da bulunuyor.

Runtastic

Size özel spor uygulaması Runtastic, koşarken, yürürken, tırmanırken, bisiklet kullanırken ve kardio, yoga gibi salon sporları yaparken hep yanınızda! Runtastic ile yaktığınız kalorileri, aştığınız yolları çok daha kesin biçimde takip edebilirsiniz.

Nokia Glam Me

Bu uygulama ile Lumia cihazınızın ön ve arka kamerasını kullanarak oluşturacağınız otoportrelerinize yaratıcılığınızı yansıtabilirsiniz. Yüzünüzle ilgili ayrıntılar için manuel ayarlamalar yapabilir ve otoportre için optimize edilmiş harika sanatsal efektler uygulayabilirsiniz.

Hipstamatic Oggl

Mükemmel bir fotoğraf uygulaması olan Hipstamatic Oggl artık Windows Phone'da! Özel Hipstamatic lensleriyle ister manzara, ister porte, ister gece, ister gündüz daima harika fotoğraflar çekecek, düzenleyecek ve Oggl profilinizde bunları özgürce paylaşabileceksiniz.

Okuyucu Yorumları