Nokia Music'e yeni isim, yeni logo!

Nokia'nın artık efsaneye dönüşen online servisi, hem adını, hem de logosunu değiştirdi!

Yeni isim, yeni logo!

Microsoft'un Nokia'yı satın aldığı haberi ortaya çıktığında, Nokia'nın ünlü müzik servisi Nokia Music'in, Xbox Music ile birleştirileceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak zaman geçtikçe, Nokia'nın önemli bazı servislerinin, Xbox servislerinden bağımsız olarak yaşamaya devam edecekleri ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Nokia'nın müzik servisi Nokia Music.

Nokia yeni yayınladığı güncelleme ile Nokia Music'in tüm çehresini değiştirdi. İsmi Nokia MixRadio olarak değiştirilen servisin aynı zamanda logosu da değişti. Pembe zemin üzerinde bir Smiley olarak şekillendirilen logoda aynı zamanda smiley olarak kulaklık kullanılarak müzik servisine yakışan bir gönderme yapılmış.

Online müzik servisi MixRadio, biraz Spotify ve Pandora servislerine benziyor ancak arada bir fark var: MixRadio'nun ücretsiz sürümünde bile reklam bulunmuyor.

Servisin "Play Me" isimli bir özelliği de bulunuyor. Bu özellik, kullanıcının müzik zevkini zamanla öğrenerek, tamamen onun zevkine göre, online ve kesintisiz müzik çalabiliyor. Servisin ücretli sürümünde ise kullanıcılar sınırsız sayıda "skip" yeteneğine ve offline şarkı çalma özelliğine kavuşuyorlar.

MixRadio'nun tarayıcı üzerinde çalışan bir sürümüne bu linkten ulaşabilir ve ücretsiz müzik dinlemeye hemen başlayabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları