Nokia N-GAGE, Tam 1 Milyon Adet Sattı!

Nokia, 11 ay önce başladığı N-Gage satışlarında tüm dünya çapında 1 milyonuncu oyun konsoluna ulaştığını açıkladı. 1 milyon adet N-Gage ve N-Gage QD oyun konsolu satışı, mobil oyun dünyasında N-Gage platformunu ön sıralara taşıyarak, dünyada taşınabilir oyun alanında tam bir dönüm noktası oldu.

Nokia N-GAGE, Tam 1 Milyon Adet Sattı!

Cepte oyun platformunu smartphone özellikleriyle birleştiren N-Gage, oyun severlere oyun sektöründe devrim yaratan bir platformda oyun oynama şansı sunuyor.

Nokia yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Bir milyon adetlik satışımız ile bir dönüm noktası gerçekleştirmekten dolayı gurur duyuyoruz. Her zaman büyük bir heyecanla N-Gage QD ve son çıkan oyunlarımızı takip eden tüketicilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve mobil oyun dünyasındaki başarımızın her zaman devam edeceğine inanıyoruz. 100.000 oyuncunun N-Gage Arena’ya üye olması oyuncuların tüm dünyada diğer mobil oyuncularla bağlantıya geçtiğini ve rekabet halinde oldukları oyuncuların onlardan etkilendiklerini ortaya koyuyor ki bu da bizim için gurur verici bir gelişmedir.” dediler.

Üyelerin birbirleriyle kolayca iletişim halinde olduğu ve dünya çapında yarışmaktan büyük keyif duydukları uluslararası bir oyun ortamı olan N-Gage Platformu üyeleri, N-Gage Arena’ya oyun konsolları, Arena uyumlu oyun ya da internet aracılığıyla bağlanabiliyorlar.

Electronic Arts Kuzey Amerika yetkilileri yaptıkları açıklamada, “N-Gage Arena, The Sims veya Tiger Woods PGA Tur gibi EA franchiserları için yeni ve yaratıcı oyun özellikleri oluşturmamız konusunda yardımcı oluyor. Bir milyon adet satışa ulaşan N-Gage’in taşınabilir oyun alanında ciddi bir yere sahip olduğunu görüyoruz.” dediler.

Gelişen bir oyun porföyüne sahip N-Gage, tüketicilerine Activision, Electronic Arts, Gameloft ve THQ gibi oyun yayıncısı markanın oyunlarını oynama fırsatı sunuyor. 2004 tatil sezonunda N-Gage portföyü Pathway to Glory, Pocket Kingdom: Own the World, FIFA 2005 gibi bir çok eğlenceli ve beklenen oyunu da bünyesine katacak.

Okuyucu Yorumları