Nokia N95 Avrupa'yı Fethetti

Nokia N95, Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği tarafından Avrupa'nın En İyi Medya Telefonu seçildi.

N95 Avrupayı Fethetti

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Multimedya bilgisayarlarla teknoloji dünyasına yeni ürünler, yeni çözümler ve yeni bir deneyim getiren Nokia Nseries, en yeni modeli olan Nokia N95 ile bir ödül daha kazandı. Avrupa'nın önde gelen tüketici elektroniği derneklerinden Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (European Image & Sound Association - EISA), Nokia N95'i 2007-2008'de Avrupa'nın En İyi Medya Telefonu seçti.

EISA, Nokia N95 hakkında şunları ifade etti: "Nokia N95, bir mobil cihazda olması istenen her özelliği içeriyor. Bu multimedya bilgisayarı sadece bir cep telefonu ya da sadece bir statü simgesi değil. Bir Nokia N95 aldığınızda, en gelişmiş iletişim cihazını elinizde tutuyorsunuz demektir. Böylece dünyayla sürekli bağlantıda olabiliyorsunuz. Entegre GPS, Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamera, saniyede 30 kareye kadar MPEG4 video çekim imkanı, saniyede 3,5 MB'ye kadar veri aktarımı, gelişmiş web tarayıcısı, Wi-Fi gibi özellikler de Nokia N95'i benzersiz kılıyor."

Nokia yetkilileri de EISA ödülü hakkında şunları söyledi: "Nokia N95 hiç kuşkusuz mobil cihazlarda çıtayı yükseltti. Bu multimedya bilgisayarımızın, Avrupa'nın pek çok tüketici elektroniği dergisinin oyuyla EISA'dan ödül almasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu ödül, Nokia Nseries'in dijital yakınsamayı gerçeğe dönüştürerek insanlara sunma stratejisindeki başarısının bir kanıtıdır."

Nokia N95 daha önce de TIPA (Technical Image Press Association - Teknik Görüntü Baskı Derneği) tarafından "Avrupa'da 2007 Yılının En İyi Mobil Görüntüleme Cihazı" (Best Mobile Imaging Device in Europe 2007) seçilmişti.

Okuyucu Yorumları