Nokia N96 için geri sayım başladı!

Nokia N96, kişiselleştirilmiş mobil internet deneyimini son derece zengin bir içerikle sunuyor.

Nokia N96 yolda!

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, Nokia Nseries portföyünün amiral gemisi multimedya bilgisayarı Nokia N96 için Türkiye'de geri sayıma başladı. Kasım ayında Türkiye'de satışa sunulacak olan multimedya bilgisayara sahip olmak isteyen kullanıcılar nokia.com.tr/n96ilkseninelinde sayfasına kaydolarak, sabırsızlıkla beklenen Nokia N96 hakkında detaylı bilgi ve daha pek çok özel fırsatı yakından takip edebiliyor.

Mobil eğlenceyi çıkabileceği en yüksek doruğa taşıyan Nokia N96, gerçekten de Nokia Nseries portföyünün amiral gemisi olduğunu her yönüyle kanıtlıyor. Gelişmiş mobil internet deneyimi ile dikkat çeken Nokia N96, mobil internet tarayıcıda flaş video desteği ile de internette sörfü daha keyifli hale getiriyor. Çift yönlü kayar kapağıyla telefon ve multimedya seçeneklerini kusursuz bir şekilde birleştiriyor.

24GB'ye kadar genişletilebilir 16GB dahili hafızası ile 40 saate kadar video içeriği saklanabiliyor. Dilerseniz aynı anda müzik dinleyip, 2.8" geniş ekrandan, entegre 3D stereo hoparlörü ile, Windows Media Video dahil farklı formatlarda video seyredebiliyorsunuz.

Carl Zeiss optik destekli ve çift LED Flaş'lı 5 megapiksel kamerası ile üstün kalitede fotoğraflar çekerek ya da konum etiketleme (geotagging) sistemiyle yerlerini kaydedebiliyor veya hızlı internet bağlantısıyla dosya olarak yükleyebiliyorsunuz. DVD kalitesinde video kaydı yaparak sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz.

Sesli navigasyon servisi 3 ay boyunca ücretsiz

Sesli navigasyon servisi 3 ay boyunca ücretsiz

Yeni Nokia Maps 2.0 uygulaması ile yüklü gelen Nokia N96'da sokak sokak yön bulmanızı sağlayan sesli navigasyon servisi de 3 aylık ücretsiz olarak sunuluyor. Destekleyen şebekelerde mobil TV yayını izleme ve 3G(*) şebekesi üzerinden görüntülü arama yapma olanağı da bulunuyor.

Nokia NGage oyun uygulamasını bünyesinde barındıran Nokia N96'da 5 adet NGage oyununun deneme sürümleri de ücretsiz olarak tüketicisi ile buluşuyor. Nokia Nseries yetkilileri Nokia N96 için yaptıkları tanımları şöyle noktalıyor: "Kısacası Nokia N96, mobil eğlence ve paylaşımı en üst seviyeye taşıyor."

Nokia N96'nın capcanlı 2.8" ekranı ve gömülü 3D stereo hoparlörü sayesinde kendinizi aksiyonun bir parçası hissediyorsunuz. Arkanıza yaslanın ve son derece zekice tasarlanmış arka kapaktaki destek ayağına (kickstand) yerleştirdiğiniz mobil cihazınızla filmin ilerleyen sahnelerini izlerken eller serbest (hands-free) özelliği aracılığıyla özel efektlerin keyfini çıkarın. Hem de istediğiniz her yerde!

Nokia N96, yüksek hızda USB 2.0 bağlantısı sayesinde bir masaüstü bilgisayardan indirebileceğiniz veya çevrimiçi WLAN ve HSDA(**) desteği alarak aktarabileceğiniz toplam 40 saat video içeriğini saklama olanağı da sunuyor.

Nokia Video Merkezi ( Nokia Video Center) ise sinema ve komedi filmlerinden tutun da YouTube, Reuters ve Sony Pictures gibi önde gelen mecralarda görmek istediğiniz haberlere kadar pek çok yayına erişmenizi münkün kılıyor. Nokia N96 MPEG-4, Windows Media Video ve Flash Video gibi en yaygın video formatlarını da destekliyor.


---

(*) Nokia Maps sesli navigasyon servisi, İstanbul ve Ankara illeri ile Türkiye'deki anayolları
kapsamaktadır.

(**) Operatör ve/veya servis sağlayıcı desteği gerektirebilir.

Çift LED flaş ve 5 megapiksel kamera

Çift LED flaş ve 5 megapiksel kamera

Carl Zeiss optik destekli ve çift LED Flaş'lı 5 megapiksel kamerası ile son derece net ve tanımlı fotoğraflar çekebilir, saniyede 30 kareye kadar temiz, canlı ve üstün kalite video görüntüler alabilirsiniz.

Çekilen imgeleri, nerede çekildiklerini gösteren konum etiketi (geotagging) ile kaydedebilir, Share on Ovi ve Flickr gibi çevrimiçi toplulukların sitelerine doğrudan doğruya yükleyebilirsiniz.

Nokia N96; zengin içerikli, kullanımı kolay ve kentleri ayrıntılı olarak uydu görüntüleri ile gösteren son derece gelişmiş niteliklerde bir navigasyon deneyimi de sunuyor. İster yürürken ister araç kullanırken sokak sokak size rehberlik eden sesli navigasyon sistemi sayesinde keşfedilmemiş yerleri görme imkanına kavuşuyorsunuz.

Dilerseniz kişisel yolculuklarınızı, sevdiğiniz yerleri ve oralarda bulduklarınızı yükleyerek sevdiklerinizle paylaşmanız da mümkün!

Nokia N96 ile gelen bir diğer üstün özellik de gelişmiş müzik seçenekleri. Gelişmiş müzik özelliği sayesinde en iflah olmaz müzik tutkunları bile muazzam bir müzik koleksiyonu yaratarak eğlenme fırsatı yakalıyor.

USB bağlantısı ile senkronize işlemi gayet pratik

USB bağlantısı ile senkronize işlemi gayet pratik

Dileyenler, Nokia Müzik Mağazası'ndan (Nokia Music Store) veya diğer çevrimiçi sitelerden yükledikleri müziklerle kendi listelerini oluşturabilir veya yüksek hızda USB bağlantısı sayesinde aynı amaçla PC'leri ve mobil kütüphaneleri ile senkronize edebiliyor.

Nokia N96 tarafından sunulan bir diğer seçenek de RDS radyo veya internet üzerinden bulunabilecek istediğiniz kadar radyo istasyonu olarak karşınıza çıkıyor.

Mobil deneyimi daha da kişisel yapmak için kullanabileceğiniz Nokia İndir! (Nokia Download!) uygulaması ise marka işaretli eğlence seçeneklerinden kişiselleştirilmiş içeriğe kadar geniş bir yelpazede kişiye özel zengin bir dizi seçenek daha sunuyor.

Kısacası siz ne kadar bir başkasına benzemiyorsanız, sizin elinizdeki Nokia N96 da bir o kadar sadece size özel kılınıyor.

Bilgi için
Nokia Türkiye - 0212 337 17 17-18


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları