Nokia N97 Türkiye'de: Tarih ve fiyat burada

Nokia'nın merakla beklenen cebi N97 Turkcell ile satışa çıkıyor: Tarih ve fiyat bilgileri burada...

Ve N97 Türkiye'de!


CHIP Online'ın N97 incelemesi için tıklayın...

Nokia'nın uzun süredir beklenen amiral gemisi Nokia N97, 4 Ağustos'ta Esma Sultan Yalısı'nda tanıtıldı. Canlı güncellenen ve kişiselleştirilebilen ana ekran widget'ları, hem yatay hem dikey kullanılabilen dokunmatik 3,5 inç ekranı, QWERTY klavyesi, 3G bağlantısı ve Carl Zeiss optik desteğe sahip 5 megapiksel kamerası ile gerçek bir mobil bilgisayar olan Nokia N97, ilk üç ay boyunca yalnızca Turkcell tarafından; Turkcell İletişim Merkezleri, anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazaları ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri'nden satışa sunuluyor.

Türkiye'de ilk kez kullanıcılarının beğenisine sunulan Nokia N97 mobil bilgisayarın ana ekranından kullanıcının tercihine bağlı olarak:

• Telefon defteri, mesajlar ve e-postalar gibi özelliklere kolayca ulaşmak,
• Facebook gibi sık kullanılan sosyal ağlara hızla ve tek dokunuşla erişmek,
Associated Press, Reuters gibi haber servislerinden anında bilgi almak,
• Hava durumu, alışveriş gibi ihtiyaç duyulan bilgileri sürekli almak mümkün olabiliyor.

Turkcell müşterileri, Nokia N97'ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor!
Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL'lik ya da 18 ay boyunca 120 TL'lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97'nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.

Kontratsız satış seçeneğindeyse tavsiye edilen satış fiyatı 729 Euro ve Bonus Kart'a 12 taksit fırsatı veriliyor. Bu seçenekte Turkcell faturalı hat kullanıcılarına bir ay boyunca geçerli 1000 dakika ücretsiz konuşma, 100 MB data kullanımı ve yine 1 ay için Turkcell Mobil TV deneme olanağı sunuluyor. Faturasız hatlı kullanıcıları ise bir ay boyunca her 150 kontör yüklemeye 1 hafta kullanım süreli 1000 kontör hediye, 100 MB internet kullanımı ve 1 aylık Turkcell Mobil TV deneme olanağına sahip oluyor. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu bu konuda yaptığı açıklamada "3G'yle yeni Turkcell'li yaşamın kapılarını açtık. Artık 3G teknolojisiyle bugüne kadar cep telefonumuzda kullandığımız uygulamaların çok daha hızlısını, çok daha renklisini kullanabiliyoruz. 3G ile internet artık hem cebimizde, hem de Turkcell 3G hızında. Nokia N97 Turkcell 3G'nin hayatımıza getirdiği deneyimleri en zengin haliyle yaşatacak yeni bir mobil bilgisayar. Canlı güncellenen ve kişiselleştirilebilen ana menüsü, büyük dokunmatik ekranı gibi özellikleri sayesinde müşterilerimiz Nokia N97 ile yeni Turkcell'li yaşamın hızını ve rahatlığını çok daha iyi hissedebilecek" dedi.

Ovi Mağazası Nokia N97'de!

Ovi Mağazası Nokia N97'de!

Nokia N97, Ovi Mağazası ile birlikte satılan ilk cihaz olma niteliği de taşıyor. Nokia N97 ile Ovi Mağazası'ndan uygulamalar, oyunlar, videolar, podcast'ler, verimlilik araçları, web ve konum tabanlı hizmetler ve daha başka birçok uygulama ve araç indirilebiliyor. Bunların yanı sıra Facebook ve Twitter gibi uygulamalardan ve çeşitli küresel ve yerel içerik sağlayıcılarından da içerikler alınabiliyor. Nokia N97 ile, Ovi Mağazası'na ek olarak Nokia Maps ve Ovi Paylaşım gibi servisler de kullanılabiliyor. Kullanıcılar, Nokia N97'lerini sürekli geliştirebiliyor ve yeni özellikler, işlevler yükleyerek üst seviyeye yükseltebiliyorlar. 2009'un ikinci yarısında cihaz yazılım güncellemelerini ve işlevleri içeren bir yol haritasının da sunulması planlanıyor.

Nokia Explore Kategori Başkan Yardımcısı Jose-Luiz Martinez, bu konudaki düşüncelerini şöyle dile getiriyor: "Nokia N97 kişiselleştirilmiş internet deneyimi sunmaya yönelik vizyonumuz için önemli bir adımdır. Ovi üzerinden harita, oyun, medya ve uygulamalarla desteklenen Nokia N97, interneti sahibinin zevklerine ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor. Yüklemelerine Haziran ayında başladığımız N97'yi 75 ülkede 46 farklı dilde satışa sunduk ve bu ürünün Türkiye pazarında da başarılı olacağına inanıyoruz.."

Nokia N97 kullanıcıları için eğlence garanti!
Nokia N97 ayrıca, keyifli bir müzik deneyimi de yaşatıyor. Nokia N97'nin 3G, EDGE ve GPRS gibi farklı hızlardaki bağlantı seçenekleri ve 32 GB'lik depolama kapasitesiyle (microSD kartla 48 GB'a kadar artırılabiliyor), on binlerce şarkı doğrudan cihaza indirilerek burada saklanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları