Nokia'nın Selfie'lerinize özel cep yapıyor!

Nokia'nın "Superman" kod adıyla geliştirdiği yeni cep bombasının en önemli özelliği bakın ne...

Nokia'nın Superman'i geliyor!

Nokia'nın son telefonları, büyüleyici kameralarıyla öne çıkıyorlar. Yeni bir rapora göreyse Finlandiyalı firma, 5 megapiksellik bir "selfie kamerası" ortaya çıkarmayı planlıyor.

The Verge'e göre "konuya yakın kaynaklar" Nokia'nın şu sıralarda "Superman" kod adlı bir cihaz geliştirdiğini iddia ediyorlar. Sözkonusu cihaz, 4.7 inç ekranlı, 5 megapiksel ön kameralı bir telefon. "Selfie telefonunun" yılın sonuna doğru, ikinci Windows Phone 8 güncellemesiyle beraber gelmesi bekleniyor. İddialara göre Microsoft, Temmuz ayında mobil işletim sistemi için ilk güncellemeyi (Windows Phone 8.1) herkesin kullanımına sunacak.

İki cep daha var

Bunun yanında Microsoft'un 2014 için iki farklı cep üzerinde çalıştığı söyleniyor. İddiaya göre "Goldfinger" kod adlı telefonun Windows Phone 8.1 ile beraber Build 2014'te tanıtılması gerekiyordu, ancak tanıtım Nokia'nın cihaza "3d dokunma" desteği eklemesi için ertelendi. Eski raporlara göre tanışacağımız ikinci cihaz, detayları henüz bilinmeyen "Moneypenny" kod adlı telefon olabilir.

Okuyucu Yorumları