Nokia'nın yeni serisinin adı Supernova

Nokia Supernova serisi kullanıcılara farklı seviyelerde kendi tarzlarını ifade etme özgürlüğü sağlıyor.

Yazlık cepler!

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, benzersiz kişiliklerin özgün tasarımlara yansıdığı yeni Supernova ürün grubunu tanıttı. Nokia 7610 Supernova, Nokia 7510 Supernova, Nokia 7310 Supernova ve Nokia 7210 Supernova'yı içeren bu yeni ürün grubu, kullanıcılara şık tasarımlardan çarpıcı renkli değiştirilebilir kapaklara kadar, farklı seviyelerde kendi tarzlarını ifade etme özgürlüğü sağlıyor.

Her zaman bağlantıda kalmak isteyen tarz sahibi kullanıcılara hitap eden yeni ürün grubu, mobil işlevselliğin yanı sıra çeşitli müzik ve İnternet deneyimleri de sunuyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Nokia yetkilileri görüşlerini şöyle ifade ediyor: "Bağlantıda kalmak için cep telefonlarına daha fazla bağlı hale geldikçe, tüm bilgilerimizi sakladığımız cep telefonları kendi dünyamıza açılan birer pencere özelliği kazanıyor. Supernova ürün grubu ile insanlara geleneksel aksesuarlarla yarattıkları farklılığı yaşatmayı amaçlıyoruz."

Bilgi için:
Nokia - 212 337 17 17

İşte Supernova modelleri

İşte Supernova modelleri

Nokia 7610 Supernova
Kayarak açılan kapağı ile Nokia 7610 Supernova'nın Xpress-On kapakları, 'steel blue' ve 'red' ya da 'bright lilac' ve 'steel blue' renk seçenekleriyle sunuyor. Theme Colorizer özelliği ile kullanıcılar, diledikleri renkleri telefonlarında tuş aydınlatması ve duvar kâğıdı olarak uygulayabiliyorlar.

Nokia 7610 Supernova, ikili LED flaş ve 8x dijital zoom işlevlerini içeren 3,2 megapiksel kamera, fotoğraf paylaşımı için TV çıkışı ve anlık mesajlaşma gibi ilave özellikler sunuyor. Kullanıcılar özel müzik tuşu, FM radyo ve MP3 çalar sayesinde müzik içeriklerini yönetebiliyor; Nokia Music PC İstemcisi ile de Nokia Music Store'a erişebiliyorlar.* Ayrıca Nokia WidSets servisi sayesinde cep telefonları ile en sevdikleri web siteleri üzerinden içeriklere erişebiliyor ve bu içerikleri paylaşabiliyorlar.

Nokia 7510 Supernova
Nokia 7510 Supernova, tek tuşla açılabilen simgesel kapak tasarımı ile dikkat çekiyor. 'Storm blue', 'red', 'emerald green' ve 'espresso brown' ön ve arka Xpress-On kapak seçenekleri ile sunulan bu yeni model, "hidden-until-lit" (aydınlanıncaya kadar gizli) ekranı ve ikaz ışığı ile büyülü ışık efektleri içeriyor. Nokia 7510 Supernova, üstün mekanik kalitesi, yumuşak dokunuşu ve sağlam metal menteşesiyle keyifli bir kullanım vaat ediyor. NIPS, LED flaş, 4x dijital zoom işlevlerini içeren 2 megapiksel kamera, 512 MB microSD kart**, geniş 2,2 inç QVGA ekran ve Nokia Search, Share on OVI ve Flickr'a kolay erişim sağlayan yeni kullanıcı dostu Nokia web tarayıcısı gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Nokia 7510 Supernova ile kullanıcılar, FM radyo ve geliştirilmiş MP3 çalar sayesinde müzik içeriklerini yönebiliyor; Nokia Music Store ve Nokia Music PC İstemcisi'ne erişebiliyorlar. İlave özellikler arasında YouTube bağlantısı; ücretsiz harita, rota ve yerel arama işlevleriyle navigasyon deneyimi sunan Nokia Maps 1.2 erişimi; A-GPS desteği ve Nokia WidSets servisi yer alıyor.

Nokia 7310 Supernova
Zarif ve ince bir tasarıma sahip olan Nokia 7310 Supernova, 3 boyutlu, dokulu, cüretkâr tasarımlar içeren 'steel blue' Xpress-On kapakların yanı sıra 'wasabi green' ya da 'candy pink' renginde ikinci bir ön ve arka kapak ile birlikte sunuluyor. Belirli pazarlar için 'mushroom silver', 'plum jam', 'electric blue', 'yellow mellow' ve 'espresso brown' içeren beş farklı ön ve arka kapak seçeneği de bulunuyor.

İlave özellikleri arasında 4x dijital zoom işlevi sunan 2 megapiksel kamera ve görüntü paylaşımı için TV çıkışı, anlık mesajlaşma ve önceden yüklenen oyunların TV'de oynanabilme yetenekleri yer alıyor. FM RDS radyo ve MP3 müzik çalar ise, müziğin keyfine her zaman her yerde varmak isteyen kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Nokia 7210 Supernova
İnce ve şık tasarımıyla Nokia 7210 Supernova, tarz ile sadeliği bir arada bulmak isteyen ve trendleri yakından takip eden kullanıcılara hitap ediyor. Parlak bir cilayla göz alan 'bubble gum pink' ve 'vivid blue' olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Nokia 7210 Supernova ile kullanıcılar, bilgisayar üzerinden yükledikleri ya da Nokia Music Store'dan satın aldıkları müzik içeriklerinin keyfine varabiliyorlar. Ayrıca cihaza yüklenebilen yeni Nokia Music PC İstemcisi ile de müzik içeriklerini yönetebiliyorlar. SD hafıza kartı yuvası sayesinde en sevdikleri müzik ve video içeriklerini kolaylıkla kaydederek dinleyebiliyor ya da izleyebiliyorlar. 2 megapiksel kamera ve Flickr erişim özelliği ile de fotoğraflarını tek tıkla paylaşabiliyorlar.

Nokia 7310 Supernova'nın 2008'in 3. çeyreğinde; Nokia 7610 Supernova, Nokia 7210 Supernova ve Nokia 7510 Supernova'nın ise 2008'in 4. çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları