Nokia Tube: iPhone katilinden özel kareler

Nokia'nın iPhone katili XpressMusic 5800, hiç bu kadar net görüntülenmemişti. Galerimize buyurun.

Nokia'nın Kara Şovalyesi

Nokia'nın yeni bir telefonla iPhone fırtınasını dindiremeye çalışacağından çok uzun zamandır bahsediyoruz. Adının önce Tube, sonra iPerformer ve son olarak da Xpress Music 5800 olacağı söylenen iPhone katili, daha önce "Kara Şovalye - The Drak Knight" filminde 2 saniye kadar görünmüştü. Ama Nokia'nın yeni canavarı ile ilgili bu kadar ayrıntılı resimlere daha önce hiç rastlamamıştık. Bu resimlerde dikkat çeken en önemli detay, telefonun üzerinde "Xpress Music" ibaresinin yer alması. Görünen o ki, Nokia Xpress Music adında büyük oranda karar kılmış. Büyük oranda diyoruz; çünkü yeni bir söylentiye göre de telefonun adı XpressMedia olabilir...

XpressMusic 5800: Teknik özellikler

XpressMusic 5800: Teknik özellikler

Nokia Xpress Music 5800, 3.2 inç ekrana ve 640x360 çözünürlüğe sahip.

111x52x14.5 mm ebatlarında olan ve sadece 104 gram ağırlığında olan Nokia Xpress Music 5800, Symbian'ın 5. sürümüyle beraber kullanıcıya sunuluyor. 140 MB dahili hafızası bulunan ürünün diğer özellikleri ise şöyle:

- 16 milyon renk TFT LCD
- 16:9 görüntü modu
- 3.2 megapiksel otomatik odaklı Carl Zeiss optik lens
- Çift LED flash
- GPS desteği
- GSM/GPRS/EGDE/WCDMA/HSDPA/WLAN kablosuz bağlantı ve Bluetooth teknolojisi
- TV çıkışı

Telefonun ne zaman piyasada olacağı hakkında henüz bir açıklama yok. Zaten Nokia halen söylenti olarak dolaşan XpressMusic 5800'ü resmi olarak tanıtmadan bir tarihten bahsedilmesini de beklemiyoruz.

Okuyucu Yorumları