Nokia: Tülin Şahin'le aynı karede olma şansı!

Nokia 6700 classic'i elinize alın, Tülin Şahin'le aynı karede olma şansını yakalayın!

Tülin Şahin'le bir kare...

Kanyon Alışveriş Merkezinde 4-5 Temmuz'da bir taşla üç kuş vurun. Albümünüzde ünlü manken Tülin Şahin'le bir fotoğrafınız olsun, Nokia'nın son ürünü Nokia 6700 classic'in dikkate değer özelliklerini kendiniz deneyimleyin, size yeni bir sosyallik katacak Ovi'yle tanışın.

Nokia, yayınladığı kitapları, magazin dünyasındaki farklı duruşu, internet sitesi üzerinden hayranlarıyla kurduğu iletişimiyle pek çok insanın beğenisini kazanan ünlü manken Tülin Şahin'le fotoğraf çektirebilmek ve bu fotoğrafları anında paylaşabilmek için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor!

Ünlü manken Tülin Şahin, 4-5 Temmuz 2009'da 14:00 -16:00 saatleri arasında Kanyon Alışveriş Merkezi'nde Nokia'nın kuracağı stüdyoya gelen hayranlarıyla keyifli ve samimi fotoğraflar çektirecek. 3G uyumu, 5 megapiksel kamera, GPS destekli navigasyon gibi gelişmiş özellikleri, şık görünümü, ince ve küçük boyutu ve kusursuz etkisiyle günümüz kullanıcılarının yanlarında taşımaktan zevk alacakları bir cihaz olan Nokia 6700 classic ile çekilecek fotoğraflar Nokia'nın paylaşım servisi Share on Ovi'deki http://share.ovi.com/search/tulinsahin adresine yüklenecek.

Nokia 6700 classic'i daha yakından tanıyın

Nokia 6700 classic'i daha yakından tanıyın

Tülin Şahin'le fotoğraf çektiren herkes bu adresteki fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşabilecek ya da kendi cep telefonlarına indirebilecek. Böylece hayranları, Tülin Şahin'le çekilmiş fotoğraflarını her zaman yanında taşıyabilecek.

Tülin Şahin'le fotoğraf çektirmeye gelenler bu stüdyoda Nokia'nın son modeli Nokia 6700 classic'in birbirinden harika özelliklerini deneyerek görebilecek. 5 megapiksel kamerasıyla çekilen fotoğrafların kalitesinin yanı sıra metal klavyesinin, kusursuz kaplamasının, geniş ekranının, ergonomik tuş takımının ve kullanım kolaylığının tadını çıkarabilecek.

Ayrıca fotoğraf ve video paylaşımı olanağı ile keyifli bir sosyalleşme olanağı sağlayan ve e-posta, müzik, oyun, navigasyon servislerini barındıran Ovi'yle tanışacak, Tülin Şahin'le çektirdiği fotoğrafları bu servis sayesinde arkadaşlarıyla anında paylaşma keyfini yaşayabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları