Nokia'ya yeni bir şok daha!

Nokia iki haftadır ne yapacağını şaşırdı: Giden geri gelmiyor, gemiyi terk edenlerin sayısı artıyor.

Nokia'ya şok!

Cep telefonu üreticisi devi Nokia, geçtiğimiz birkaç haftadır şirket içerisinde bir hayli zor bir dönem geçirdi.

İlk olarak şirketin CEO'su olan Olli - Pekka Kallasvuo, eski Microsoft çalışanı Stephen Elop ile resmen yer değiştirdi. Firma tam bu şoku atlatmak üzereydi ki bu seferde, Mobil çözüm departmanı başkanı Anssi Vanjoki, ayrılacağı haberiyle ortalığı velveleye verdi.

Vanjoki yaptığı açıklamada altı ayılık bir süre içerisinde daha Nokia bünyesinde olacağını ve bu süre içerisinde firma için gereken her şeyi yapmayı sürdüreceğini söyledi. Vanjoki;"Fark ettim ki artık yeni ve farklı arayışlar içerisine girmeliyim. Aynı zamanda da bünyesinde çalıştığım Nokia'ya tamamen bağlıyım ve çalışmayı sürdüreceğim altı ay içerisinde de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.Ben de tıpkı diğer çalışanlar gibi Nokia olarak bu sene içerisinde çıkaracağımız yeni cihazların heyecanı içerisindeyim." dedi.

Nokia'nın en mutlu olduğu durumsa Vanjoki'nin, Kallasvuo gibi bir anda firmadan ayrılmaması oldu. Çünkü Nokia World convention için uzun zamandır çalışan Nokia, yeni cihazlarının ve planlarının tanıtılmasında bu isimlere ihtiyaç duyuyor.

Okuyucu Yorumları