Nokia’dan Yeni Fashion Koleksiyonu

Nokia, 1920’lerin refah ve şıklık içinde geçen dönemlerinden esinlenerek tasarladığı Fashion kategorisinin üç yeni ürününü Shangai’da düzenlenen Totally Fashion Organizasyonu’nda kullanıcıların beğenisine sundu.

Nokia’dan Yeni Fashion Koleksiyonu

Geleneksel cep telefonu tasarımının sınırlarını genişleten ve Nokia 7280, Nokia 7270 ve Nokia 7260 ile zenginleşen koleksiyon, eski art deco tarzı ile günümüz modern çizgilerini buluşturuyor. Akış ve hareket, renk, geometri, detaylandırma ve grafikler gibi önemli stil unsurları, koleksiyon gerisindeki ilham ve yaratıcı enerjiyi yansıtıyor.

Nokia 7280: Narin ve Hayranlık Yaratan Çizgiler

Nokia’dan Yeni Fashion Koleksiyonu

Narin ve çekici Nokia 7280, geleneksel klavye tasarımının dışına çıkarak gizli tuşsuz arama özelliği ile yepyeni bir tasarım sunuyor. Deri ve ayna vurguları ile tamamlanmış, yüksek kalite lake parlak detaylar ile sanatı teknolojinin bir parçası olarak taşıyan Nokia 7280, stil sahibi ve sofistike görünümü ile Fashion kategorisine renk katıyor.

Her ortamda gözleri üzerinde toplayan ve dikkatleri çeken Nokia 7280, her yerde odak noktası haline geliyor. Aktif kapak, çağrıları tek bir el hareketiyle cevaplayıp sonlandırırken; VGA kamera en son görüntüleri ustalıkla yakalar.

Nokia 7280, şık ve kullanışlı aksesuar alternatfileriyle de moda tutkunları için keyifli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Nokia 7270: Detaylarla Çevrili Deco Tasarımı

Nokia’dan Yeni Fashion Koleksiyonu

Farklı tasarımıyla Nokia 7270, 1920’lerin Greta Garbo tarzını yansıtan tasarımıyla göz kamaştırıyor. Paslanmaz çelikten üretilen kapağı içinde sakladığı dikkat çeken tasarımı, taşıma askısı ve kılıfı ile yeni Nokia 7270, stil ve karakterinizi tamamlıyor.

New York, Paris ya da Shangai…Nerede olursanız olun, Nokia 7270’in VGA kamerası sayesinde yaşadığınız keyifli anları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.. Nokia 7270’in Çeviri Uygulaması sayesinde bedeninizin ve ayakkabı numaranızın, bulunduğunuz ülkede neye denk geldiğini anında öğrenebilirsiniz. Nokia 7270’in FM radyosu ile müziğin keyfini çıkarın ya da Chic Pinball ile oyun dünyasına dalın.

Nokia 7260: Çarpıcı Modanın Göz Alıcı Işıltısı

Nokia’dan Yeni Fashion Koleksiyonu

Grafikler, birbirinden farklı malzemeler ve renk paleti; Nokia 7260’yı diğerlerinden ayıran özelikler…Moda tutkunlarının favorisi olmaya aday ArtDeco’nun Endüstriyel Tasarım ile buluştuğu Nokia 7260, krom ve çeliği bir araya getiren tasarımı ile dikkat çekiyor. Nokia 7260, stilinin yanısıra taşıma kılıfı ve askısı gibi göz alıcı aksesuarları ile kalabalık bir ortamda bile farkedilmenizi sağlıyor.

Nokia 7260 kullanıcıları; tri-band özelliği sayesinde dünyanın her yerinden iletişim kurabilecekleri gibi tarzları ile fark yaratacaklar.

Okuyucu Yorumları