Nokia'nın Bir Sonraki Bombası Bu mu?

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'dan sonra sıradaki Nokia bombası, internette görünmüş olabilir!

Nokia'nın yeni sürprizi bu mu?

Nokia 3, 5 ve 6 ile bu sene tanıştık ancak bir sonraki üçlü, yani Nokia 7, 8 ve 9 yolda olabilir. Yeni paylaşılan ve hızla yayından kaldırılan bir video, bu son üçünden birini gösterdi.

Vimeo'da sanat direktörü George Chevalier Lewis tarafından paylaşılan "Nokia Reveal Film" adlı video, muhtemelen henüz ortaya çıkmaması gereken bir tanıtım filmi. Videoda tanıdığımız üç Nokia telefona ek olarak çift kameralı bir telefon görünüyor. Nokia 8 ve Nokia 9'un çift lensli kamerayla geleceği iddia ediliyordu. Yeni telefonun Nokia 6'ya benzer bir görünüme sahip olduğu ve muhtemelen metal gövdeyle geldiği söylenebilir.

Fotoğraftaki ilginç bir detay, home düğmesinin artık fiziksel bir düğme gibi görünmemesi. Telefonun ölçüleri ise Nokia 6'dan biraz daha küçük gibi görünüyor. Telefonun ekranının 5,5 inç'ten küçük olup olmadığı ise henüz anlaşılmıyor. Gördüğümüz bu cihaz Nokia 9 ise, ekran boyutu aynı olabilir ancak çözünürlük QHD'ye yükselmiş olabilir. Çift lensli kameranın çözünürlüğü ise 22MP olabilir.

Tüm bunların ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz ancak kilit ekranındaki 25 Kasım tarihi, telefonun çıkış tarihini söylüyor olabilir. Önceki dedikodular da Nokia 9'un yılın sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini söylüyordu. Ancak aynı tarih, fotoğrafta piyasadaki Nokia'ların da ekranında var ve bu yüzden, tarihe çok fazla itibar etmemekte fayda olabilir.

Okuyucu Yorumları