Nokia'nın yeni Android telefonları MWC 2017'de

Nokia'nın yeni Android telefonlarını birkaç ay sonra, MWC 2017'de görmeye hazırlanın!

Nokia'nın telefonu geliyor!

Nokia'nın Capital Markets Day'deki sunumunda markanın 2017'de akıllı telefon piyasasına geri döneceğini öğrendik. Twitter'da CEO Rajeev Suri'nin MWC 2017'de bir konuşma yapacağını açıklayan Nokia, görünüşe bakılırsa 2017'ye yeni Android'li telefonlarla girecek.

Tabi ki, Suri'nin konuşması yeni cihazlarla ilgili olmayabilir, ve etkinlikte gerçekten yeni bir Nokia cihazı görmeyebiliriz, ama MWC'nin akıllı telefonlara olan alakası ve Suri'nin konuşma yapacak olması beklentilerimizi arttırıyor. Nokia'nın akıllı telefon piyasasına dönmesi bir çoğumuz tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bakalım Nokia olağanüstü dayanıklılığını ve bitmek bilmeyen pil ömrünü akıllı telefon piyasasına taşıyabilecek mi?

Bu arada MWC 2017'ye gelen cihazların üzerinde Nokia markası olabilir, ama Nokia tarafından üretilmemiş olacaklar. Geçtiğimiz Mayıs ayında şirket isim haklarını acele ile yapılmış bir anlaşmada paylaşmıştı. HDM Global, lisans teklifi ilk defa halka açıldığında, Nokia'nın isim haklarını korumak için gece yarısı kurulmuştu. Artık MWC'de ne olursa olsun, yeni bir Nokia telefon görmeyi heyecanla bekliyor olacağız.

Okuyucu Yorumları