Norton 360: Daha fazla çevrimiçi güvenlik

Hepsi bir arada güvenlik ve yedekleme çözümü Norton 360'ın yeni sürümünden detaylar...

360 derece güvenlik!

Norton 360 güvenlik setinin 3.5 nolu sürümü şu andan itibaren indirilmeye sunuldu. Güvenlik seti ile bilgisayarınızı solucanlara, yemlemeye, hackerlere, bot'lara diğer web tehlikelerine karşı koruyabilirsiniz.

Güvenlik setindeki yeniliklerden biri web sitelerinin güvenlik derecesini belirleyen "Norton Web Safe" hizmeti oluyor. Güvenilir olmayan web siteleri ve şüpheli çevrimiçi mağazalar tanımlanabiliyor. Ayrıca artık sadece tehlikeli dosyalar taranıyor ve bu da hem zamandan hem de sistem kaynaklarından tasarruf sağlıyor.

Ayrıca Norton 360 otomatikman bot ağlarını tanıyor ve hackerlerin PC kontrolünü ele geçirip kişisel bilgilerinize erişmesini engelliyor. Ayrıca sette ince ayar ve yedekleme fonksiyonları da var.

CHIP Online Yorumu:
Norton 360 güvenlik yazılımı kurduktan sonra mümkün mertebe hiçbir şeyle uğraşmak istemeyen, tecrübesiz kullanıcılara hitap ediyor. Bu açıdan bakıldığında ürün başarılı: Norton 360 güvenlik duvarı, güncelleme ve sistem yapılandırmasını tek başına hallediyor. Tecrübeli kullanıcılara ücretsiz Comodo Internet Security'yi tavsiye ediyoruz.

Okuyucu Yorumları