Note 2'yi daha uzun kullanmak isteyenler için

Galaxy Note 2'nin zaten çok iyi olan pil ömrü, bu ilginç çözümle iki katına çıkıyor!

Galaxy Note 2'yi uçurdular!

Günümüzde elimize geçen telefonları birçok farklı açıdan inceliyoruz ama artık durum öyle bir noktaya geldi ki pil ömürlerini eskiden arka planda tuttuğumuz, hatta kimi zaman hesaba bile katmadığımız akıllı telefonlar, artık bu özellikleriyle de listemizdeki kriterlerden birisini oluşturuyorlar.

Son zamanlarda bir gün ve daha kısa kullanıma alıştığımız elektrik açı akıllı telefonlarımız, Galaxy Note II'nin çıkışı ile pil ömrünün istenildiği zaman uzatılabileceği konusunda içimize su serpmişti. Şimdiyse Mugen Power isimli bir firma, Samsung'un enerji canavarı modelinin pil ömrünü daha da uzatmayı hedefliyor. Cihazın üzerinde bulunan 3,100mAh'lik pil yerine, iki katı gücünde olan 6,400mAh pil, gerçek anlamda uzun süre telefon kullanımı vaat ediyor. Pek tabi kapasitesinin iki kat fazla olması, onu normalden daha kalın bir hale getiriyor. Çünkü bu pil için özel bir de arka kapak kullanılıyor. Arka kapakta bulunan destek ise, daha rahat kullanıma imkan veriyor ve bir nevi stand görevi görüyor.

Tüm Galaxy Note II'lerle uyumlu çalıştığı belirtilen ürünün, 21 Aralık itibariyle Amerikan pazarına giriş yapacak. Ön siparişler ise şimdiden açık ve 106 dolar veren herkesin beğenisine sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları