Note 7, Galaxy S7'den pek uzağa gidemiyor!

Samsung Galaxy Note 7'ye ait olduğu iddia edilen benchmark testlerinde, telefonu bekleyenleri pek de sevindirmeyecek sürpriz detaylar var...

Galaxy Note 7'de benchmark şoku!

Samsung Galaxy Note 7, iPhone 7'nin dışında bu yıl piyasaya sürülecek olan cihazlar arasında en büyük heyecanla beklenen model. Ortalıkta dolaşan söylentiler cihazın son derece güçlü olacağına işaret etse de, iki yeni benchmark testi biraz daha farklı bir tablo çiziyor.

MySmartPrice'ta yer alan rapora göre cihazın bir Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 GPU ve 4 GB RAM'le AnTuTu'da yapılan testinde söz konusu özelliklerin aslında Samsung Galaxy S7'yle aynı olduğu görülüyor. Daha önceki söylentilerin bir Snapdragon 823 ve 6 GB RAM güncellemesi doğrultusunda olması da elbette bu yeni raporun bir şaşkınlık yaratmasına neden oluyor.

Diğer yandan, bu dedikodulardan da bağımsız olarak Samsung'un Note cihazlarının aynı yıl çıkardığı S cihazlardan genel olarak biraz daha güçlü olması da artık bir gelenek haline gelmişti.

telefoonabonnement.nl sitesinde yayınlanan Geekbanch verileri ise Note 7'nin Exynos 7420 işlemci ve yalnızca 3 GB RAM'le geleceğine işaret ediyor. Bu olumsuz tablonun dışında tek sevindirici yan ise cihazın Google'ın yeni işletim sistemi versiyonu Nougat'la gelen ilk telefonlardan biri olacağının iddia edilmesi.

Okuyucu Yorumları