Note 7'yi "kullanmayı bırakın" güncellemesi!

Samsung, Galaxy Note 7'yi hala kullananları ciddi biçimde uyaran bir güncelleme yayınladı!

Note 7'ye beklenen güncelleme!

Samsung, Galaxy Note 7'yi geri çağırma duyurusunun bir hafta ardından, geri toplama işini ABD'nin Tüketici Ürünleri Güvenliği Komisyonu (CSPC) ile birlikte yürüteceğini açıklamıştı. CSPC'den hızla gelen "telefonu kapatın ve şarj etmeyin" tavsiyesinin ardından şimdi Samsung, telefonu halen kullanmakta olanlar için bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Samsung'un yeni duyurusuna göre firmware güncellemesi, Galaxy Note 7'deki sorundan etkilenen cihazlarda kullanıcılara bir uyarı gösteriyor ve onlardan telefonu kullanmayı hemen bırakmalarını, Samsung'a geri getirmelerini istiyor. Uyarının Türkçeye çevirisi şöyle:

"Güvenlik amaçlı geri çağırma uyarısı

Güvenliğiniz bizim için en yüksek önceliktedir. Gücü kesin ve bu telefonu kullanmayı bırakın. Pil aşırı ısınabilir ve yangın, yanık risklerine yol açabilir.

Daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/us/note7recall adresini ziyaret edin veya 1-844-365-6197 numarasını arayın."

Note 7'yi

Bu arada Galaxy Note 7'nin yenilenmiş sürümleri, ABD'de mağazalara dağıtıldı ve satılmaya başlandı. Samsung, yeni cihazlara dağıtacağı bir başka güncellemeyle telefonun yeni olduğunu anlamayı da kolaylaştıracak. Bu güncelleme sonrasında durum çubuğundaki pil göstergesi, yeşil renkle gösterilecek.

Okuyucu Yorumları