Note 8, Android 7.1.1 İle mi Gelecek?

Samsung'un yeni amirali Note 8, bu defa HTML5Test sonuçlarında kendini gösterdi.

Note 8, şimdi de testte ortaya çıktı!

Galaxy Note 8'in bu yıl eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2017 Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor. Öte yandan gelen diğer haberlere göre de Samsung işi IFA'ya bırakmayacak ve ağustos ayında telefonu tanıtacak. Güney Koreli şirketin hangi yolu izleyeceğiniz hep birlikte göreceğiz, ancak o güne dek elbette sızıntılar gelmeye devam edecek. Yeni gelen sızıntıya göre ise, Note 8 işletim sistemi olarak Android 7.1.1 Nougat kullanacak.

Note 8, Android 7.1.1 İle mi Gelecek?

HTML5Test veri tabanında bulunan bilgilerde, Note 8'in aldığı web testlerinin yanında işletim sistemine ilişkin detaylar da yer alıyor. Samsung Intrnet 5.2 web tarayıcısını kullanan Note 8, SM-N950 model numarasıyla da biliniyor. HTML5Test sonucuna göre, 555 puan üzerinden 488 puan toplayan Note 8'in, bu testte Android 7.1.1 işletim sistemi üzerinde çalıştığı görülüyor.

Galaxy Note 8'in tasarımıyla Galaxy S8 ve S8+ benzeri olması bekleniyor. Elbette bunun yanı sıra telefonda S Pen de yer alacak. 6.3 inç büyüklüğünde Infinity Display kullanacak olan Note 8, 12 MP + 13 MP çift kamera taşıyacak. 3x optik zum yeteneğine sahip olacak olan arka kameralara ise, 8 MP ön kamera eşlik edecek.

Note 8'de işlemci olarak Exynos 8895 ve Snapdragon 836 kullanılması bekleniyor. Ülkemizde muhtemelen yine Exynos'lu modeli göreceğiz.

Okuyucu Yorumları