Notebook festivali 8 Haziran'da!

Dünyanın ilk Notebook festivali "vat the fest"in ikincisi çok yakında başlıyor! İşte detaylar...

Notebook festivali yaklaşıyor

Vatan Bilgisayar, Türkiye'nin ilk notebook festivali "Vat The Fest"in ikincisi bu yıl 8 Haziran 2011 tarihinde Sortie'de gerçekleştiriyor. Sortie'nin benzersiz atmosferinde müzik ve dans gösterileri eşliğinde gerçekleşecek olan şehirli, genç, eğlenmeyi seven, teknolojiyi takip eden binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan "Vat The Fest Vol 2"de teknoloji tutkunlarını sürpriz yarışmalar ve özel şovlar bekliyor.

Boğazda düzenlenecek olan çılgın festivalde; ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşecek olan Vatan Notebook Defilesi, dans gösterileri, DJ performansları ile www.vatannotebook.com web sitesi üzerinden gerçekleşen ve notebook severlerden gelen "Vitrinlik Fikirler" yarışmasında dereceye giren fikirler sergilenecek. Dünyanın en teknolojik partisinde ayrıca Acer, Asus, Casper, Dell, Exper, HP, Intel, Lenovo, LG, Norton, Packard Bell, Samsung ve Sony gibi önde gelen markalar Vat The Fest Vol 2'e özel stantlarında en son ürünlerini sergileyerek yarışma, oyun ve fırsatlarla teknoloji tutkunlarını eğlendirirken hediyeler de kazandıracak.

Teknoloji severler festival biletlerine www.biletix.com internet sitesi üzerinden online olarak, 0216 556 98 00 Biletix çağrı merkezinden yada Biletix satış noktalarından ulaşabilir. Festival biletleri, iki yerli içki dahil olmak üzere kişi başı 40 TL'den, Vatan Bilgisayar mağazalarından yapacağınız alışverişlerde özel indirim ve özel avantajlar sunan VatanCARD sahiplerine ise kişi başı 30 TL'den satışa sunulmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları