Notebook'lara çok özel bir ses sistemi

Asus, notebook'lara çok ses getirecek iki yeni dizüstü hoparlör setini kullanıcılarına tanıttı.

Sesine kulak verin!

Artık masaüstü bilgisayarlar ile dizüstü bilgisayarlar arasında eskiden olduğu kadar derin bir uçurum bulunmuyor. Hatta en yeni ve sistem canavarı oyunları oynamak isteyen kullanıcılar dahi, bilgisayar alırken seçimlerini üst model laptoplardan yana yapabiliyor.

Masaüstü bilgisayarlardan farklı olarak taşınabilir bir yapıda olan laptopların tek sıkıntısı ise ses sistemi denilebilir. Masaüstü sistemlere göre çok da üstün ses kalitesi vaat etmeyen ve kullanıcıları taşınabilir bilgisayar olmalarına rağmen hoparlör ihtiyacı nedeniyle kablo karmaşasının içine iten laptoplar, bu nedenle kullanıcılar için bazı zamanlar sıkıntı verici olmuyor değil.

Ancak Asus'un geliştirdiği yeni notebook hoparlör takımı, laptopların bu yöndeki problemlerini tamamen ortadan kaldıracakmış gibi görünüyor. uBoom ve uBoom Q isimli iki farklı dizüstü hoparlör sistemiyle kullanıcılarının karşısına çıkan Asus, laptop kullanıcılarına gittikleri her yerde üstün ses kalitesinden faydalanabilmelerine imkan veriyor. USB 2.0 ile bilgisayarlara bağlanan ve güç ihtiyacını USB arabirimi üzerinden sağlayan uBoom Q, böylece hoparlörlerin adaptör ihtiyacını ve taşınabilirliği sekteye uğratan kablo karmaşasını da tamamen ortadan kaldırıyor.

Okuyucu Yorumları