Notebook’da SoundBlaster Keyfi

Yaşayan efsanelerden SoundBlaster’ın yaratıcısı olan Creative, dizüstü bilgisayarlar için tasarladığı yeni Audigy 2 ZS Notebook modelini ülkemizde de satışa sundu.

Notebook’da SoundBlaster Keyfi

Creative’in ilk PCMCIA yapıdaki ses kartı olan Audigy 2 ZS Notebook, kardeşleri gibi 7.1 , 6.1 ve 5.1 hoparlör desteğine sahip. 7.1 hoparlör kullanmak isteyen bir dizüstü bilgisayar kullanıcısı, ürünü satın alarak bu isteğini gerçeğe dönüştürebiliyor. Oldukça yüksek bir ses çözünürlüğüne sahip olan ses kartı 24 bit yapıda ve 192 kHz desteğine sahip. DVD-Audio desteği bulunan ürünün 104 dB gibi oldukça yüksek bir Ses-Gürültü Oranı mevcut. Dolby Digital Ex, DTS-ES gibi dijital ses formatlarının yanı sıra sinematik ses için THX desteği kartın önemli özellikleri arasında yer alıyor. Oyun, müzik meraklıları için EAX 4.0 Advanced HD geliştirilmiş çevresel ses desteği de unutulmamış. Tüm bu üstün özelliklerin yanı sıra, dizüstü bilgisayarında profesyonel ses kaydı yapmak isteyenler için ASIO 2.0 desteği de sağlanmış.

Yeni Audigy 2 ZS Notebook modeliyle dizüstü bilgisayar kullanıcılarını entegre ses çiplerinden kurtaran Creative, bilgisayarımızda yapacağımız ses çalışmalarını yalnızca bizim hayal gücümüz ile sınırlandırıyor.

Okuyucu Yorumları