NS08: Kahve hazırlayan cep telefonu

Bu telefon sadece konuşturmuyor, tıraş yapıyor ve hatta kahvenizi hazırlıyor. İnanılmaz, değil mi?

Böyle cep görülmedi!

Cep telefonları ilk olarak kullanıcılara sunulduğunda basitçe kullanıcıların birbirleriyle görüşme yapabilmesine ve SMS yani mesaj gönderebilmesine olanak tanıyordu. Ancak gün geçtikçe fonksiyonları da artan ve çok yönlü mobil platformlara dönüşen cep telefonları, bir zaman sonra kamerası, müzik çaları, radyosu ve bunun gibi birçok fonksiyonuyla kullanıcılara sunulmaya başladı.

Diğer bir deyişle, cep telefonu satın alan kullanıcılar, telefon satın alırken kameralarının megapiksel değerine ya da Bluetooth fonksiyonunun olup olmadığına dikkat etmeye başladılar.

Bu haberimizde sizlere tanıtacağımız Pomegranate NS08 isimli telefon ise, tüm bu saydıklarımızı bir adım daha ileriye götürüyor. Bugün cep telefonu pazarında bulunan telefonlardan farklı olarak bir tıraş makinesi olarak kullanılabilen telefon, bunun yanı sıra bir GPS navigasyon fonksiyonuna, dahili bir kameraya ve web tarayıcısına sahip.

Kahvenizi nasıl alırdınız?

Kahvenizi nasıl alırdınız?
Kahvenizi seçin, gerisini Pomegranate NS08'e bırakın...

Ürünü farklı kılan bir diğer özelliği ise sadece 30 saniye içerisinde size kahvenizi otomatik olarak yapabilmesi; üstelik kahve zevkiniz doğrultusunda... Elbette NS08'in birebir çeviri yaparak simültane olarak kişilerin birbirlerini anlayabilmelerine imkan sağladığını ve 50 farklı dili desteklediğini de ekleyelim.

Ancak ortada ciddi bir sorun var: Bu telefon maalesef gerçek değil. Nova Scotia isimli Kanada merkezli şirketin 300.000 dolarlık reklam kampanyasının sadece ufak bir parçası olan bu sahte telefonun reklamının yapıldığı web sayfası, sadece bir ay içinde 200.000'den fazla hit almayı başardı ve yine maalesef bu telefonu görenlerin en az yarısı, hala bu telefonun gerçekten var olduğuna inanıyor.

Bu nedenle tekrar belirtmekte yarar görüyoruz: Böyle bir telefon yok, hiç olmadı ve ileride böyle bir telefonun kullanıcılara sunulacağına dair ortada hiçbir açıklama ya da bilgi yok.

Bu telefonu daha yakından incelemek için tıklayın.

Okuyucu Yorumları