"Numaranızı değiştirmeden Google'a geçin!"

Yoksa cep telefonu servis sağlayıcıları zor günler mi bekliyor? İşte Google Voice'ta son gelişmeler!

Numaranızı değiştirmeden!

Google Voice hakkında daha önce pek çok haber yaptık: Google Voice ile telefon endişesi yok!, Google'a dost kazığı..., Google CEO'su Apple'dan neden ayrıldı?, Google: Dost kazığına sert yanıt! şimdi bütün bu gelişmelerin üzerine, Google Voice'un gerçekten yaygınlaşmasını sağlayabilecek bir yenilikle karşı karşıyayız.

Google, kullanıcıların mevcut telefon numaraları üzerinden kullanabileceği, ucuz telefon görüşmesi sunan bir hizmetini halka tanıttı. Bu büyük yenilik kullanıcıları özel numara alma derdinden kurtarıyor ve mevcut numaralarını korumalarını sağlıyor.

Google Voice daha önce kısıtlı sayıda kullanıcıya dağıtılan özel telefon numaraları ile kullanılabiliyordu. Google, hizmeti kullanan sayısını açıklamamakla birlikte rakamlardan memnun olduğunu dile getirmişti.

Bu yeni özellik, Google Voice'un ulaştığı kitleyi büyük ölçüde genişletebilir. Ayrı bir telefon numarası olmaksızın, kullanıcılar Google'ın hizmetini daha ucuza konuşmak için yeğleyebilir. Google, kendi altyapısını ve interneti kullanarak, özellikle uluslar arası konuşmaları çok daha ucuz hale getiriyor.

Google Voice kullanıcılarının cevaplamadığı aramalar özel bir Google Voice posta kutusunda tutulacak. Bu özellik telefon servis sağlayıcılarının sesli mesaj kutusu hizmetini es geçiyor ve pek çok avantaja sahip. Sınırsız depolama, metin dökümü ve sesli e-posta hizmeti bu avantajlar arasında.

Okuyucu Yorumları