Nvidia'dan "yeni" tablet: SHIELD Tablet K1!

Nvidia'nın geçen yıl piyasaya sürdüğü tableti bir kez daha; ama bu kez farklı bir isimle geliyor

Cihaz aynı; isim farklı!

Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce Nvidia'nın tanıttığı SHIELD tablet, üzerinden onca zaman geçmesine rağmen hala güçlü bir eğlence cihazı olarak hatırı sayılır bir yere sahip. Geçen bu süre içinde tabletin yeni modeli gelir mi diye beklenmedi değil, fakat Nvidia farklı bir strateji uygulamış gibi görünüyor. Bu yıl, tabletin yeni sürümü gelecek; yeni bir isim ve en önemlisi de 100 dolar daha ucuza!

Nvidia, geçtiğimiz yıl sunduğu SHIELD tabletini bu yıl "SHIELD Tablet K1" adıyla revize ederek bir kez daha satışa sunuyor. 100 dolar daha ucuza, 199 dolara satışa sunulacak olan SHIELD Tablet K1, şu an Nvidia tarafından ön siparişe açık.

Peki, SHIELD Tablet K1 alacak olan kullanıcılar, selef model SHIELD'dan ne gibi farklar elde edecek? Aslında hiçbir şey... Aynı tableti, yeni bir isimle ve 100 dolar daha ucuza satın alma fırsatı dışında teknik anlamda yeni tablet bir şey katmayacak. Yine Tegra K1 işlemci ve 2 GB RAM'le donalı olan SHIELD Tablet K1, 8 inç boyutunda 1920x1200 piksel çözünürlüğünde bir ekranın sahibi.

16 GB'lık modeli 199 dolardan satın alınabilecek olan SHIELD Tablet K1, şu an Amazon ve diğer online satış kanalları üzerinden satışa hazır durumda. İlgilenenler takip edebilir.

Okuyucu Yorumları