Nyan Heroes, Oyna Kazan Oyunları için 7.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Blockchain tabanlı oyna kazan oyunlarına odaklanan Nyan Heroes, finansman turunda 7.5 milyon dolar yatırım almayı başardı.

Nyan Heroes, Oyna Kazan Oyunları için 7.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Blockchain ve oyun sektörü son dönemde oldukça güçlü bir ilişki içerisine girmiş durumda. Özellikle NFT'ler ve kazanç tabanlı oyunların kullanıcılarında yaşanan artış, yatırımcıları da cezbediyor. İlk olarak Axie Infinity gibi oyunların piyasaya sürülmesi ile birlikte milyarlarca dolarlık bir sektörün oluşmasıyla yeni şirketlerin yatırım olanakları da artıyor.

Son olarak Blockchain ve oyuna kazan odaklı oyunlar geliştirmeyi hedefleyen Hyan Heroes, çıktığı tohum finansman turunda 7.5 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı.

Elde ettiği bu 7,5 milyon dolarlık yatırımı daha fazla insanı işe almak ve topluma ulaşmak için kullanacağını açıklayan Singapur merkezli Nyan Heroes, 2021'in sonlarında da 2.5 milyon dolarlık bir yatırım daha almıştı.

Son olarak Nyan Heroes'un yeni finansman turunda 7.5 milyon dolar yatırım yapan şirketlerin arasında risk sermayesi şirketleri Kosmos Ventures, Sino Global Capital, Shima Capital ve Petrock Capita'in de yer aldığını belirtelim.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.