OBASE, ‘IBM Yazılım Zirvesi’nde

Kurumsal veri entegrasyon yazılımları dünyasının lideri IBM Ascential’ın Türkiye distribütörü olan OBASE, IBM tarafından 28 Eylül tarihinde düzenlenecek “IBM Yazılım Zirvesi” etkinliğine katılacak.

OBASE, ‘IBM Yazılım Zirvesi’nde

Etkinlikte, “Veri entegrasyonunda yeni bir çağ: IBM Ascential” başlıklı bir sunum yapacak olan OBASE, standında ziyaretçileri, veri entegrasyonu konusundaki kusursuz çözümleri ile tanıştıracak.

Yazılım alanında ürettiği çözüm ve projelerle teknolojiye katma değer sağlayan dünya lideri IBM tarafından 28 Eylül tarihinde Swissotel’de gerçekleştirilecek olan “IBM Yazılım Zirvesi”nde, “Veri entegrasyonunda yeni bir çağ: IBM Ascential” başlıklı sunumuyla katılacak olan OBASE, aynı zamanda etkinlikte yer alacak standında katılımcıları, veri entegrasyonu konusundaki çözümleri ile tanıştıracak.

Yakın bir zaman önce IBM tarafından satın alınan Ascential Software’in Türkiye’deki tüm satış, eğitim, danışmanlık ve satış sonrası işlemleri IBM Türk ile beraber Obase tarafından yürütülüyor. IBM Yazılım Grubu’ndaki Veri Yönetimi Bölümü’ne dahil olan Ascential ürün ve çözümleri, müşterilere pazardaki en zengin veri entegrasyon altyapısını sunuyor. BBA (Beymen Boğaziçi Alboy Mağazacılık) ve Avea gibi kendi sektörlerinde lider kuruluşların kritik ihtiyaçlarını en geniş kapsamıyla karşılama yeteneği sunma alanında projeler geliştiren OBASE, bu çözümlerini geniş bir kitleyle paylaşma fırsatı bulacak. Veri ambarı uygulama ve geliştirme alanında Türkiye‘nin en deneyimli ekibini bünyesinde barındıran OBASE, işletmelere, detay bazındaki verilerin, stratejik karar verme ve operasyonel yönetim noktalarında doğru ve faydalı olarak kullanabilmelerine yönelik ürün ve çözümler sunuyor.

OBASE Türkiye Genel Müdürü Bülent Dal IBM Yazılım Zirvesi’ne katılımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “IBM Ascential ile karar destek sistemleri konusundaki çözüm ailemizi geliştirerek, müşterilerimizin operasyonlarında daha kârlı hale gelmelerini sağlıyoruz. Yazılım dünyasında çok önemli bir etkinlik olan IBM Yazılım Zirvesi’nde de yer alacağız ve tüm katılımcılarla, IBM Ascential platformundaki çözümleri paylaşacağız.”

Dal, ayrıca Obase ve IBM Ascential birlikteliği ile müşterilerin kurumsal verilerin tekilleştirilmesi – master veri yönetimi, farklı iş altyapılarının ve ERP/operasyonel uygulamaların konsolidasyonu, servis tabanlı mimari ve gerçek zamanlı veri senkronizasyonu, RFID uygulamaları ile entegrasyon alanında çözümler konusunda da hizmet alma imkanına sahip olacağını açıkladı.

IBM Ascential’ın Türkiye temsilcisi OBASE

OBASE, “Data Quality, ETL ve Profiling” konularında dünyanın önde gelen yazılım ürünü IBM Ascential’ın Türkiye distribütörlüğü kapsamında tüm eğitim, destek, danışmanlık ve satış işlemlerini üstleniyor. OBASE bu konudaki yatırımlarına devam etme kararlılığının da altını çiziyor. IBM Ascential veri entegrasyon yazılımları, kurumsal veri ambarlarının ve güçlü iş zekası çözümlerinin oluşturulmasında, kurumsal uygulamaların konsolidasyonunda, kritik iş bilgilerinin tutulduğu havuzların yaratılmasında yaygın olarak kullanılıyor. Şirketler, söz konusu çözümlerle oluşturdukları entegre veri sistemleri sayesinde operasyonlarını güçlendirebiliyor, müşteri desteğini artırabiliyor ve bilgiyle donanmış olarak kararlarını alabiliyorlar.

Son zamanlarda yapılan araştırmalar, IT bütçelerinin %40-50 arasındaki bir payını veri ve uygulama entegrasyonu ile ilgili çalışmaların aldığını göstermekte. Bu çerçevede IBM Ascential kendisine yapılan yatırımın karşılığını çok kısa sürede veren, yapılan yatırımın geri dönüşünü garanti eden bir platform sunuyor.

Okuyucu Yorumları